iRacing araç ve pist önerisi

omerbaykalla

Centipat
Daha fazla  
IRacing'e 3-4 ay önce başladım fazla oynamadım. Çok kararsızım. Formula mı spor araba mı diye dedim i. Kisini de yaparım. İlk kastım spor arabayı işte neyse D lisansını aldım Toyota'da yarıştım. İşte bu hafta da Toyota'ya paralı pist geldi baktım. Week plannera Nürburgring var. Endurance Toyota'yla katılırım falan işte ama 4 saat 6 saat çok geld. İ ya baktım Formula 4'e hadi ona okum ama farklı neler yapabilirim biri söylesin.

Dostum bir sürü seçeneğin var araçların hepsi birbirinden farklı. Test günlerinde araçları test edip almanı tavsiye ederim çünkü bazı araçları kullanmak çok zor iken aynı serideki diğer araçları kullanmak daha kolay olabiliyor ayrıca uzun yarışlara değil kısa yarışlara odaklanmanızı tavsiye ederim pist içinde en çok kullanılan pistleri almanızı tavsiye ederim.

Dostum bir sürü seçeneğin var araçların hepsi birbirinden farklı. Test günlerinde araçları test edip almanı tavsiye ederim çünkü bazı araçları kullanmak çok zor iken aynı serideki diğer araçları kullanmak daha kolay olabiliyor ayrıca uzun yarışlara değil kısa yarışlara odaklanmanızı tavsiye ederim pist içinde en çok kullanılan pistleri almanızı tavsiye ederim.
bana herhangi bir spro araba ve onun için pist önerebilir misin örneğin porsche falan işte nurbugring mi redbull mu

Şimdi sana bir araç önersem onu beğenmeyebilirsin. Benim kullanabildiğim araçları sen kullanamayabilirsin veya tam tersin senin kullanabildiğin aracı ben kullanamam veya beğenmem her aracın mekaniği ayrı çünkü o yüzden dediğim gibi test günlerinde kendi kafandan birkaç araç belirli ve o araçları test et ama yine de bir tavsiye ver dersen Ferrari 296 GT3 aracına bakabilirsin bu aracı hem Ferrari GT3 challenge serisinde kullanabilirsin hem de lisanssın yükseldiğinde diğer serilerde kullanırsın. Pist olarak dediğim gibi yarış yapmak istediğin serilerde hangi pistler var alabileceğin onlara bak ben kendi bildiğim ve sevdiğim pistleri almayı tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı