lwlief Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 iRacing satın aldım oyuna girdiğimde bu siteye atıyor ve okuduğumdan anladığım kadarıyla IRacing'in sunucuları çökmüş gibi bir şey söylüyor. Herhalde siteden durumuna da baktım fakat bir sıkıntı yok. Kayıt olmaya çalışıyorum olmuyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1745527799563.png 638,7 KB · Görüntüleme: 34
iRacing satın aldım oyuna girdiğimde bu siteye atıyor ve okuduğumdan anladığım kadarıyla IRacing'in sunucuları çökmüş gibi bir şey söylüyor. Herhalde siteden durumuna da baktım fakat bir sıkıntı yok. Kayıt olmaya çalışıyorum olmuyor. Ne yapmalıyım?
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2025 #2 Bakım arasına girmiş. Bu sitede en üstteki kısım bakım arası olup olmadığını gösteriyor. Konunun açılma saatinde bakım arasındaymış. Artı 0 Eksi
Bakım arasına girmiş. Bu sitede en üstteki kısım bakım arası olup olmadığını gösteriyor. Konunun açılma saatinde bakım arasındaymış.