Irak'tan iPhone almak

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 8500 lira. iPhone almak istiyorum da. Bir tanıdığım Irak'tan 11 bin liraya iPhone 13 Pro Max almışta sonra da 2700 liraya falan pasaporta kaydetmiş. Bende 8500 liraya Irak'tan hangi telefonu getirttirebilirim acaba? Almanya'dan alacaktım da önce ama Irak'ta daha ucuz diye duydum. Yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bütçem 8500 lira. iPhone almak istiyorum da. Bir tanıdığım Irak'tan 11 bin liraya iPhone 13 Pro Max almışta sonra da 2700 liraya falan pasaporta kaydetmiş. Bende 8500 liraya Irak'tan hangi telefonu getirttirebilirim acaba? Almanya'dan alacaktım da önce ama Irak'ta daha ucuz diye duydum. Yardımlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kaydettirmek için yurt dışına çıkmanız gerekiyor.

Kayıt ücreti 6061 TL olacak. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

O işi hallederim. Akrabalarımın pasaportu üzerine kaydettiririm de fakat 8500 liraya hangi modeli alabilirim acaba hocam?

Olacak. Daha olmadı.

Bildiğim kadarıyla kullandığın hattın senin pasaportuna kayıtlı olması lazım daha doğrusu T.C. ne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı