Merhaba Irak'ta ipone 14 Pro Max güncel fiyatı nedir acaba size söylenen bende almayı düşünüyorum.
Telefoncularda falan daha uyguna bulmak mümkün mü acaba ? Bu dediğiniz mağaza bizim vatan teknosa vs gibi mağazarlardan biri sanırım değil mi ?128 GB modeli için şu an icenter Irak'ta 1359 dolar.
Yanlış bilgi. 3 yıl sonunda satılabilir.Yurt dışından telefon alirsan sadece kendin kullanabilirsin TR'de satamassin cunku yeni yasaya gore sadece pasaporta kaydettirenin sahip oldugu SIM kartlar calisiyor.
Ben gidiyorum muhtemelen bu hafta sonu gel beraber gidek başkanTelefoncularda falan daha uyguna bulmak mümkün mü acaba ? Bu dediğiniz mağaza bizim vatan teknosa vs gibi mağazarlardan biri sanırım değil mi ?
Ben gidiyorum muhtemelen bu hafta sonu gel beraber gidelim başkan.
Kuzey ırak gümrükte veriyor vizeyiIrak'a giriş için vize gerekiyor mu?
Nereden gidiyorsun Siirt pervarideyim benBen gidiyorum muhtemelen bu hafta sonu gel beraber gidek başkan
Ben adanadan bineceğim. Zahoda buluşur gidip beraber alışveriş yaparız istersen.Nereden gidiyorsun Siirt pervarideyim ben
Ama gelecek haftaya kaldı benim program bilgin olsun. Haftaya cumartesi buradan çıkacağım pazar günü zahoda olurum muhtemelen İnşallahNereden gidiyorsun Siirt pervarideyim ben
Ben ara tatilde hanımla gezeceğim. Ayın 1inde falan giderim muhtemelen burdan 2 arkadaşla beraber. Yada Mardin batman Antep vs buralardan alıp sonra çık gir yaparım.Ben adanadan bineceğim. Zahoda buluşur gidip beraber alışveriş yaparız istersen.
Ama gelecek haftaya kaldı benim program bilgin olsun. Haftaya cumartesi buradan çıkacağım pazar günü zahoda olurum muhtemelen İnşallah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.