İran, İsrail'e balistik füze atmaya başladı

• Konuyu başlatan 515080
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.412

515080

Decapat
Sonumuz hayrolsun. Kendinize dikkat edin arkadaşlar.

@Lskow hocan neden gülüyorsun?Bu olaylar dibimizde oluyor.

Son düzenleme:
Dostum ben coco cola içeceğim yaşasın İsrail diyen Yunan tayfa ne düşünüyor acaba.😀

Dostum ben coco cola içeceğim yaşasın İsrail diyen Yunan tayfa ne düşünüyor acaba.😀
Ben şahsen iki tarafıda tutmuyorum.Kadınlar çocujlara bir şey olmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
muhabir:İsrail İran'a karşılık verirse daha yıkıcı saldırı yapacağız demiş.İran.

Ne oluyor böyle?Şimdi atom bombası tehlikesi var mı?Türkiye dikkatli olmalı!

Sonumuz hayrolsun. Kendinize dikkat edin arkadaşlar.

@Lskow hocan neden gülüyorsun? Bu olaylar dibimizde oluyor.

Biri İsrail'i durdurmazsa Orta Doğu'da 3. Dünya Savaşı çıkabilir. İsrail ABD'nin gazıyla iyice manyak bir hal aldı.

Biri İsrail'i durdurmazsa Orta Doğu'da 3. Dünya Savaşı çıkabilir. İsrail ABD'nin gazıyla iyice manyak bir hal aldı.
Vallaha hocam israil lübnana operasyon düzenliyecek.O kesin büyük ihtimalle karşılık vermez ama hizbullah hedeflerini felan baya vurur gibi.

Vallaha hocam İsrail lübnana operasyon düzenliyecek. O kesin büyük ihtimalle karşılık vermez ama hizbullah hedeflerini falan bayağı vurur gibi.

Hocam zaten bu durum şımartılmış zengin bebesi muhabbetine benziyor. ABD, İsrail'e veriyor gazı sonra da İsrail bu savaşı açtığında ABD: "bastır oğlum!" diyor ve bebenin babasına hiç kimse ağzını açamıyor.

Bana sorarsan İran,Lübnan Gazze Hizbullah Suriye ve Irak'tan Yemen'den siyasi askeri yönden çekilmeli.Suriye'de İran ve Hizbullah Türk askerine karşı da savaştı,bölgeyi ciddi bir savaş ortamına çekiyor.Bu yüzden barış kurmak mümkün olmuyor.Birleşmiş Milletler bu konuya silahlı el atmalı ve barışı zorla sağlamalı.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ben buradan İsrail'e taş atsam daha etkili olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı