İran, İsrail'e balistik füze atmaya başladı

• Konuyu başlatan 515080
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.413
İran bakti sira kendisine geliyor o da başladı. Amerika ile İsrail İran’ı öyle bir harcarlar ki. Bize doğru geliyorlar, hiç NATO üyesiyiz falan demeyin adamlar NATO falan dinlemiyor vurup geçiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bana sorarsan İran,Lübnan Gazze Hizbullah Suriye ve Irak'tan Yemen'den siyasi askeri yönden çekilmeli.Suriye'de İran ve Hizbullah Türk askerine karşı da savaştı,bölgeyi ciddi bir savaş ortamına çekiyor.Bu yüzden barış kurmak mümkün olmuyor.Birleşmiş Milletler bu konuya silahlı el atmalı ve barışı zorla sağlamalı.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bm şuanda sadece kınıyor.Önceden olsa belki ama şu an bence söz konusu değil.

Anladığım kadarı ile aynı zamanlarda Tel Aviv'de bir tramvay istasyonunda iki kişi tarafından bir terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve en azından görüntülerden 4 kişinin hayatını kaybettiği görülüyordu.

Balistik füzeli saldırıya gelirsek henüz can kayıpları belli değil ancak yalan yok böyle bir saldırı beklemiyordum. Ben de dâhil bir çok kişi Amerika'nın da karşılık vermesi ile İran'ın çok ciddi etkileneceğinden dolayı böyle bir şeye cesaret edemeyeceğini düşünüyordu.

Zaten İsrail Gazze ve Lübnan'dan sonra gözünü İran'a dikecekti ancak anlaşılan o günler erken geldi.

Erkekler gebersin mi kafaya bak.
O anlamda mı dedim?Sence bir düşün bakalım.Kadınlar ve çocuklar daha önce gelmez mi sence bu durumlarda.Bir savaş halinde cepheye ilk önce kadınlar ve çocuklar mı gönderilir?

Düşen füzelerin çoğu boş kovan gibi patlamadı. Ölen de filistinli.. İran, İsrail ve Amerika'nın mayın eşeğidir. İran özellikle suni kanı akmasını sever her gün radikal mezhepçilikle sunnileri nasıl katlettiklerini simule eden hasta bir topluluktur. Kerbelanın sorumlularını neden korusunlar ki (?)

Son düzenleme:
8 Tane ölü var diyorlardı.Ne kadar doğru bilemem.
Hocam Filistin'de binlerce insan öldü ve kalanları göçe zorlandı. Hangisinin etkisi daha büyük sence? 11 Eylül saldırılarıyla aynı dümeni döndürüyorlar yine ama bu defa uçak yerine İranı kulelere çarptıracaklar.

Hocam Filistin'de binlerce insan öldü ve kalanları göçe zorlandı. Hangisinin etkisi daha büyük sence? 11 Eylül saldırılarıyla aynı dümeni döndürüyorlar yine.
O da doğru bir şey diyemeyiceğim.Olan sivillere oldu.Şimdi savaş lübnana sıçradı.Durumlar baya karışık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı