İran'da neler oluyor?

Durmazzali47

Hectopat
Arkadaşlar son günlerde İran'da halkın protesto amacıyla sokağa döküldüğü söyleniyor ancak İran hükûmeti internet araçlarını kısıtladığı için çok bir görüntü bulamadım. Gösterilerde 200'e kadar kişinin İran Güvenlik Güçlerince öldürüldüğü iddia ediliyor. ABD İran'a sert baskılar yaparken, devrik Pehlevi Hanedanının lideri Rıza Pehlevi halka "Şehirlere girin, ben de geleyim" diyor.
Ayrıca X, eski adıyla Twitter, İran'ın bayrak emojisini 1979 İslam Devrimi öncesi bayrağına çevirmiş.

İran'da durum gerçekten rejimi değiştirecek kadar gergin mi? Yoksa durum ABD gazıyla abartılı mı sunuluyor?

Kaynak: İnternet kesildi, kurşunlar yağdı: İran'daki protestolarda en az 200 kişi öldü - Sözcü Gazetesi

Bana göre Amerika'nın sonraki hedefi İran ondan böyle durumlar normal.

Bana göre Panama sonra Grönland.

Grönland sıkıntılı çünkü Grönland denen yer Danimarka'nın ve Danimarka'da NATO üyesi ve grönlanda girilmesi halinde emir beklemeden ateş yetkisi verilmiş.

Grönland sıkıntılı çünkü Grönland denen yer Danimarka'nın ve Danimarka'da NATO üyesi ve grönlanda girilmesi halinde emir beklemeden ateş yetkisi verilmiş.

Şu anda hiçbir Avrupa ülkesi hepsi birleşsin yine Amerika'ya güç yetiremezler bundan dolayı kimse Amerika'ya hayırdır çekemez çekerse fişi çekilir.

Şu anda hiçbir Avrupa ülkesi hepsi birleşsin yine Amerika'ya güç yetiremezler bundan dolayı kimse Amerika'ya hayırdır çekemez çekerse fişi çekilir.

Yani Amerika NATO'yu fiilen bitirmek istiyorsa yapabileceği bir hamle olur :D

Hocam NATO denen kuruluş zaten Amerika'nın himayesine aldığı ülkeleri temsil ediyor. Amerika olmadan NATO bir hiç. Adamlar istediği gibi hareket edebiliyor ondan dolayı. Umurlarında değil. NATO'nun onlara hiçbir kârı yok.

Hocam NATO bitmez Amerika kılıfına uydurur der can güvenliğimi tehdit ediyor bana teslim et Danimarka etmez bence etmeli savaşırlar Amerika ezer geçer bitti Grönland artık Amerika'nın.

Hocam NATO denen kuruluş zaten Amerika'nın himayesine aldığı ülkeleri temsil ediyor. Amerika olmadan NATO bir hiç. Adamlar istediği gibi hareket edebiliyor ondan dolayı. Umurlarında değil. NATO'nun onlara hiçbir kârı yok.

Öyle zaten ABD olmadan NATO'nun hiçbir olayı yok ama Grönland'ı almalarına ne kadar gerek var bilmiyorum zaten orayı ABD yönetiyor gibi bir şey thule space base falan var rahatça takılıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı