RTX 4060 Ti kart yandı

Bütçe
17.000TL
9060 XT 16 GB tercih edin. Kesinlikle daha iyi bir tercih olacak her konuda.

Önceki gibi driver sorunları yok FSR hakkında çok bilgi sahibi değilim ama DLSS'e yetişemese bile fena değil diye biliyorum.

Peki şöyle sorayım 5060 varken niye 9060XT tercih edeyim ne gibi özelliklerinden dolayı 5060'a tercih edilir?

Çok daha fazla kas gücü. Daha az watt ile daha fazla performans. Fiyata göre daha fazla performans.

5060 da alınır ama daha iyisi varken niye daha az performans vereni alırsın? Driver sorunları eskide kaldı RX 5000 serisinde çok yaygındı, 6000 serisi 6600 vardı bende hiç sorun yaşamadım, şu an neredeyse kusursuz. WHQL olan driveri kurman yeterli.

Güçlü işte o yüzden tercih edilir. Bir de kartı 3 fanlı al tavsiyemce. Satarken insanlar buna dikkat ediyor.

Bende ASUS Prime 9060 XT 16 GB var ve hiçbir sorununu görmedim. Driver sıkıntısı yaşamadım, oyun oynamama rağmen 65-70 derece üstünde değer görmedim, FSR olarak da zaten iyi FSR 4 destekleyen oyunlarda iyice iyi oluyor. 5060'a göre daha ileri dönük ve daha güçlü bir kart.

Güçlü işte o yüzden tercih edilir. Bir de kartı 3 fanlı al tavsiyemce. Satarken insanlar buna dikkat ediyor.
Sıcaklık olarak 2 fanlılarda yeteri kadar soğutuyor. Bu kısma minik bir ekleme yapayım. Satışta 3 fanlı dikkat ediliyor olabilir ama 2 fan zaten soğutacaktır. Modelden modele göre değişir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı