Iris Xe Red Dead Redemption performansı

Yo rahatça oynayabiliyorum ki

Hocam şimdi ne yapayım ben anlamadım gitti oyunu en azından 30 fps sabit oynayabilir miyim
Undervoltage kilidini de açarsanız gerekli optimizasyonel şartlarla bayağı iyi FPS değerleri alırsınız. Entegre grafikte iyi FPS'ler almak istiyorsanız RAM'lere ve RAM'lerin MHz değerlerine abanacaksınız.

Undervoltage kilidini de açarsanız gerekli optimizasyonel şartlarla bayağı iyi FPS değerleri alırsınız. Entegre grafikte iyi FPS'ler almak istiyorsanız RAM'lere ve RAM'lerin MHz değerlerine abanacaksınız.
Öyle mi dersin? teşekkürler performans videoları çok dengesizdi 17 fps alan var adam 720pde bir diğeri 1080 40,50 alıyordu kafam karıştı teşekkürler yine

Öyle mi dersin? teşekkürler performans videoları çok dengesizdi 17 fps alan var adam 720pde bir diğeri 1080 40,50 alıyordu kafam karıştı teşekkürler yine
Sistem dizaynı sorunu yüzünden her markanınki bir olmuyor.

Şimdi o işlemcilerde şöyle bir olay var, adamlar aynı işlemcinin TDP'sini kısarak farklı modeller çıkartıyor. Sizin alcağınız model kaç watt çekiyor ona bakmak lazım.
Doğru denebilir Konu Sahibi.
İşlemciyi kısıtlıyorlar. Sonra bu onu kötü işlemci gibi gösteriyor ama aksine harika bir işlemcidir. İşlemciyi genelde hem kendileri biraz kısıyorlar ama kısmaları normal. Olay anakart kalitesinde bitiyor. Anakart da kalitesizse akımsal daralmalardan tutun birçok sorun oluyor.

Sistem dizaynı sorunu yüzünden her markanınki bir olmuyor.

Doğru denebilir konu sahibi.
İşlemciyi kısıtlıyorlar. Sonra bu onu kötü işlemci gibi gösteriyor ama aksine harika bir işlemcidir. İşlemciyi genelde hem kendileri biraz kısıyorlar ama kısmaları normal. Olay anakart kalitesinde bitiyor. Anakart da kalitesizse akımsal daralmalardan tutun birçok sorun oluyor.

Hocam konu sahibi arkadaşdaki aynı laptop vardı aynı işlemci TDP değeri maksimum 15 wattdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı