Irkçılık kötü mü?

@228522 şahsen ben de kendimi Viking gibi hissediyorum. Ayrıca görselimiz de uyuyur. (DNA örneğinde de, düşük de olsa bir oran var) Tek fark; saçlarım uzun ve örgülü değil ve elimde baltam, kalkanım yok. Şeytan diyor uzat saçları, git kuaföre, yaptır Viking modeli, al eline baltayı kalkanı, çık sokağa ama işte; içim ürperiyor insanların alay konusu olacvağım diye

Yaw, bırakın o işleri, biz hangi çağda yaşıyoruz. Al, dinle bir Viking müziği, kendine gel, ne işin var senin bilmem kaç asır önce yaşamış bir ırkla övünüp kendini rezil etmeye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve unutmayın; Türkiye'deki Türklük, halka- vatandaşa verilmiş bir isimden ibaret. Yani bunun ırka, kişiye özel bir durumu yok. Bknz: Artık Türk vatandaşı olmuş Suriyeli- Afkan vs. göçmenler- sığınmacılar da Türk.
O değil de, içim ürperiyor; yarın bir gün bu vatandaşlık almış sığınmacı yoldaşlarımızın sizin çocuklarınıza ırkçılık, üstünlük taslayacaklar diye. Yapacaklar da, emin olun.

Tüm insanların aynı anne ve babandan gelmesini düşünmek kadar saçma bir şey yok. Her şey ortada ırklar arasında bu kadar fark varken nasıl aynı atadan gelmiş oluyoruz? Bunu evrim bile açıklayamaz.
Kur'an açıklar. Din açıklar.

Türk milleti en özel ırktır. Ya Türk'sün ya da hiç. Ttk.

Irklar ve insanlar özel değildir, eşsiz değildir, sürpüntü de değildir.
Kur'an açıklar. Din açıklar.

Kur'anda adem ilk insandır ifadesi bile yer almıyorken nasıl tüm insan soyunu adem ve havvaya bağlıyorsunuzu? Müslüman olarak söylüyorum, ilk ifadesi israliyetten geliyor.
Adem ve havva sadece seçilip yerleştirilen ilk peygamberler.

Arapları ve Çinlileri sevmiyorum.
Ancak Çinlilere saygı duyuyorum.
Araplara duymuyorum.
Irkçılığın iyi yanı da var kötü yanı da var.
Irkçılık hak eden millete yapılır.
Neden araplara saygı duymayıp da çinlilere duyduğunuzu söylermisiniz?

Hayır ben ikisine de saygı duymuyorum da. Her gördüğü şeyleri yemeseler di bu virüsle uğraşmazdık, maske takmazdık, evimize hapsolmazdık. Ve en önemlisi; dedem hayatta olurdu.

Cengizhanın bir sözü var çok seviyorum O söz ise;

Öldürmediğim her çinli için bana küfrediceksiniz.

2022 yılında bunu hala sorabilmek hayret.
Her türlü ırkçılık kötüdür net, aksini söyleyen hitler ile aynı saftadır.

Her ırkı eşit görmek kadar saçma ve gülünç birşey olamaz. Yahu Allah korkusu olmadığı an gidip kızını diri diri gömecek, geldiği ülkede şort giyen kadın görünce tek boynuzlu at görmüş gibi şok olup hemen videoya çeken adamlarla benim ırkım eşit mi? Her ırk kendi dengine eşittir. Araplar ve Türkler denk değil.
(Irk uydurma kavram, aslında herkes eşit falan diyeceksiniz ona da çözümüm var. Bu adamın annesi babası Arap mı? O zaman o adamın ırkı da Araptır. Bu kadar basit. Kavram manasına inmeye gerek yok.)

Irkçılık bana göre bulunduğumuz durumda yapılması gereken bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…