milliyetçilik yapmış yani faşist olmuş olursun.
Türkleri de geçtim, mesela birbirlerinin hayatına alanda saygı göstermeye çalışan gelişmiş ülke vatandaşları (Kanada, Hollanda vb.) ile sevgilisi var diye kızını vuran, çatal bıçak kullanmayı bilmeyen, 13 yaşındaki kızlara helaldir gözüyle bakan adamlar eşit mi yani? Gelenekler bir toplumun yapısına göre oluşur. Normal olmayan geleneği bu olan adamlarla kendimizi eşit görmek bence.
Ben şahsen kendi ırkımı diğer ırklardan üstün görmüyorum, Arapları diğer ırklardan aşağı görüyorum.Kendi ırkını üstün görmek bal gibi ırkçılıktır arkadaşlar milliyetçilik adı altında kendimizi kandırmayalım.
Elinize sağlık hocam.Türkleri de geçtim, mesela birbirlerinin hayatına alanda saygı göstermeye çalışan gelişmiş ülke vatandaşları (Kanada, Hollanda vb.) ile sevgilisi var diye kızını vuran, çatal bıçak kullanmayı bilmeyen, 13 yaşındaki kızlara helaldir gözüyle bakan adamlar eşit mi yani? Gelenekler bir toplumun yapısına göre oluşur. Normal olmayan geleneği bu olan adamlarla kendimizi eşit görmek bence.
Ben şahsen kendi ırkımı diğer ırklardan üstün görmüyorum, Arapları diğer ırklardan aşağı görüyorum.
Bireyleri, çocukları, yaşlıları x durumlar üzerinden "ırk" minvalinde değerlendirip tek bir çuvala koyuyorsanız bunun adı, ırkçılıktır. Nazi Almanya'sında da sırf Yahudi olduğu için öldürülen, tecavüz edilen, ötekileştirilen insanlara karşı izlenen politika normaldi yani? Çünkü Yahudi'ydi. Milyon yıllık insanlık tarihinde "saf ırk" üzerinden toplum dizayn etmeye çalışmak resmen komedidir.Türkleri de geçtim, mesela birbirlerinin hayatına alanda saygı göstermeye çalışan gelişmiş ülke vatandaşları (Kanada, Hollanda vb.) ile sevgilisi var diye kızını vuran, çatal bıçak kullanmayı bilmeyen, 13 yaşındaki kızlara helaldir gözüyle bakan adamlar eşit mi yani? Gelenekler bir toplumun yapısına göre oluşur. Normal olmayan geleneği bu olan adamlarla kendimizi eşit görmek bence.
Yok ya tekrar düşününce biraz abartmış o da, ülkeden atsa yeterdi.Bireyleri, çocukları, yaşlıları x durumlar üzerinden "ırk" minvalinde değerlendirip tek bir çuvala koyuyorsanız bunun adı, ırkçılıktır. Nazi Almanya'sında da sırf Yahudi olduğu için öldürülen, tecavüz edilen, ötekileştirilen insanlara karşı izlenen politika normaldi yani? Çünkü Yahudi'ydi. Milyon yıllık insanlık tarihinde "saf ırk" üzerinden toplum dizayn etmeye çalışmak resmen komedi.
Hocam bu biraz ağır oldu :/Yok ya tekrar düşününce biraz abartmış o da, ülkeden atsa yeterdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.