Başlıkta belirttiğim gibi hiçbir sitede izin ver gibi yerlere tıklamadım, bilgisayara 5-10 gündür bir şey indirmedim ama 30 dakika önce Opera'dayken Windows bir anda 3-4 tane bildirim attı. İnternette arattığımda fazla bir kaynak bulamadım, ne yapmamı önerirsiniz? İyi hissetmiyorum format bile atmayı düşünüyorum şu an.
Buna benzer bildirimler geldi, bildirim çıktığında fazla bakmadan direk Windows üzerinden engelledim.
Büyük ihtimalle bir reklam mesajıdır eğer Google tarayıcısını kullanıyorsanız ayarlardan bildirimleri kontrol edebilirsiniz.
Kusura bakmayın şimdi gördüm Opera kullanıyormuşsunuz, Opera içinde ayarlardan bildirimleri kontrol edebilirsiniz.
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
www.technopat.net
Kullandığınız uzantıları ve bildirimleri kontrol edin.
Yaklaşımın saçma. Geliştiren firmanın Operanın pazar payını artırıp Çinlilere sattığını biliyorsundur. Şahsen satıştan sonra Opera gelen özellikler tamamen firmalar ile yapılan anlaşmalara ve Chromium sunduğu özelliklere dayanıyor. Mesela sol menüye Instagram, Whatsapp eklemeleri firma ile...
Özellikle OnlineVideoConverter.com sitesi ve benzer sitelerin sağ alt köşedeki bildirimleri ile birçok kullanıcı karşılaşmakta. Bildirime tıkladığında reklam içerikli veya zararlı bağlantısı indirebilen sitelere yönlendirmekte ve sonucunda zararlılar sisteme zarar vermekte. Bu tür bildirimler...
Özellikle OnlineVideoConverter.com sitesi ve benzer sitelerin sağ alt köşedeki bildirimleri ile birçok kullanıcı karşılaşmakta. Bildirime tıkladığında reklam içerikli veya zararlı bağlantısı indirebilen sitelere yönlendirmekte ve sonucunda zararlılar sisteme zarar vermekte. Bu tür bildirimler...
Şaka gibi OnlineVideoConverter'dan video indiricektim dün bu konuyu açmadan 1 2 saat önce. Sıkıntı olan da video burdan hep indiririm ilk kez karşılaştım.
Şaka gibi OnlineVideoConverter'dan video indiricektim dün bu konuyu açmadan 1 2 saat önce. Sıkıntı olan da video burdan hep indiririm ilk kez karşılaştım.