Irkerecue.com pop-up ads Virüsü

Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
1.062
Makaleler
2
Çözümler
10
Yer
İstanbul
Başlıkta belirttiğim gibi hiçbir sitede izin ver gibi yerlere tıklamadım, bilgisayara 5-10 gündür bir şey indirmedim ama 30 dakika önce Opera'dayken Windows bir anda 3-4 tane bildirim attı. İnternette arattığımda fazla bir kaynak bulamadım, ne yapmamı önerirsiniz? İyi hissetmiyorum format bile atmayı düşünüyorum şu an.







Buna benzer bildirimler geldi, bildirim çıktığında fazla bakmadan direk Windows üzerinden engelledim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle bir reklam mesajıdır eğer Google tarayıcısını kullanıyorsanız ayarlardan bildirimleri kontrol edebilirsiniz.
Kusura bakmayın şimdi gördüm Opera kullanıyormuşsunuz, Opera içinde ayarlardan bildirimleri kontrol edebilirsiniz.
 
İlk olarak aşağıdaki yazılımlar ile tarama yapın.
Kullandığınız uzantıları ve bildirimleri kontrol edin.
Ayrıca aşağıda önerdiğim ayarları ve reklam engelleme uzantısını kullanın.
Opera kendi reklam engelleme ayarını kapatın.
 
Aşağıdakini uygulayın.

 
Aşağıdakini uygulayın.


Şaka gibi OnlineVideoConverter'dan video indiricektim dün bu konuyu açmadan 1 2 saat önce. Sıkıntı olan da video burdan hep indiririm ilk kez karşılaştım. :D
Şaka gibi OnlineVideoConverter'dan video indiricektim dün bu konuyu açmadan 1 2 saat önce. Sıkıntı olan da video burdan hep indiririm ilk kez karşılaştım. :D

Malwarebytes ile sorun çözüldü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı