Önce Irk nedir onu öğrenmen gerekiyor. Biyolojik olarak insanlar Primat takımına bağlı bir alt tür olarak Homo Sapiens Sapiensdir. Yani iri beyinli bir maymun türüdür. Homo Sapiens Sapiens al türü için ise kendi aralarında biyolojik bir ayrım bulunmuyor.
Irk standarttır herhalde hepimizin Ha uyruk, milliyet soruyorsan internetteki testlere göre bir sabah Brezilyalı bir sabah Çinli çıkabiliyorsun. Ben bir ara İtalyan falan çıkmıştım. Kıvırcığım diyedir herhalde Ama bunu para karşılığı yapan profesyonel yerler var. Çok önemliyse veya merak ediyorsan buralara başvurarak daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin tabii ki.
Yok be şu Onedio gibi önüne çıkan tırt testlerden yapmıştım Bir bastım İtalyan çıktım. Sonra bastım Çinli çıktım. Allahın hakkı üçtür dedim bir daha bastım Brezilyalı çıktım. Lan dedim bas git, psikolojimi bozacak bunlar
Şurayı okuduktan sonra anladım abi, eyv. Ben de bazı testler yaptıydım küçükken, adamı terörist bile çıkarır bunlar vallahi. Bir keresinde çok ''hızlı'' çıkmıştım bir testte.
Yok be şu Onedio gibi önüne çıkan tırt testlerden yapmıştım Bir bastım İtalyan çıktım. Sonra bastım Çinli çıktım. Allahın hakkı üçtür dedim bir daha bastım Brezilyalı çıktım. Lan dedim bas git, psikolojimi bozacak bunlar