TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaştırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmış dayanıklılıkla birleştirir. Askeri sınıf bileşenler, yükseltilmiş bir güç çözümü ve kapsamlı soğutma seçenekleri ile tasarlanan bu anakartlar, sarsılmaz oyun...
www.asus.com
4) Ses sürücünüzü DDU ile kaldırın ve aşağıdaki sürücüyü kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Merhaba ben de aynı sorundan aynı mavi ekrandan muzdaribim. dump.rar
Minidump dosyalarım bu linkte.
İşlemcim AMD Ryzen 5 3600.
Ekran kartım Galax RTX 2060, 2x8 olmak üzere 16 GB RAM var sistemimde bu sorunu yaklaşık 1 aydır yaşıyorum. Bazı günler hiç olmuyor bazen günde 4-5 kere yaşanıyor. Oyundayken veya bilgisayarı açar açmaz yük altında veya yüksüz fark etmiyor. Bunun haricinde bazen bilgisayarım bu mavi ekranı vermeden direkt kendini kapatıp yeniden başlatıyor veya direkt kapatıp hiç başlatmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.