midplus Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 380 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar çok araştırdım ama herkes başka bir şey yapmış. Bana yardım eder misiniz?
KS KS midplus Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 380 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #21 PanzerTR dedi: @midplus 2.el satabilirsin. Uzun vadede çıkarır gibi bir genelleme yanlış olur. Şansa bağlı bu durum bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım ama çok saçma cidden eylül'den beri sorun yoktu sadece 1 format attım ve böyle oldu... Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: @midplus 2.el satabilirsin. Uzun vadede çıkarır gibi bir genelleme yanlış olur. Şansa bağlı bu durum bence. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım ama çok saçma cidden eylül'den beri sorun yoktu sadece 1 format attım ve böyle oldu...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ocak 2021 #22 XMP kapatırsan sorun kalmayabilir bir ihtimal. Ayrıca BIOS'un güncel değil Minidump dosyasına göre. Ben yine de böyle bir bellek konfigürasyonu önermem. Artı 0 Eksi
XMP kapatırsan sorun kalmayabilir bir ihtimal. Ayrıca BIOS'un güncel değil Minidump dosyasına göre. Ben yine de böyle bir bellek konfigürasyonu önermem.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 14 Ocak 2021 #23 midplus dedi: Öyle yapacağım ama çok saçma cidden eylül'den beri sorun yoktu sadece 1 format attım ve böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi format sonrasına denk gelmiş olabilir. Recep Baltaş'ın ek olarak dediklerini deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
midplus dedi: Öyle yapacağım ama çok saçma cidden eylül'den beri sorun yoktu sadece 1 format attım ve böyle oldu... Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi format sonrasına denk gelmiş olabilir. Recep Baltaş'ın ek olarak dediklerini deneyebilirsin.