Çözüldü IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

KashmirX

Hectopat
Yaklaşık 5 ay önce yeni bir sistem topladım. Sistemi ilk topladığım vakit bir problem yaşamıyordum. Bir gün ekran kartı sürücümü güncelledim ve o günden sonra bu problemi yaşamaya başladım. Sürücüleri DDU kullanarak kaldırıp tekrar yüklemeyi, farklı sürümler kullanmayı denedim. Şu anda aklıma çözüm adına yapabileceğim başka bir şey gelmiyor, bu yüzden bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Donanım:
  • Anakart: MSI B450M-A PRO Max.
  • Işlemci: Ryzen 5 3600.
  • Ekran kartı: Radeon RX 5600 XT.
  • Bellek: 2x8 GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1E3200C16.

C sürücüsünü biçimlendirmeniz lazım. Kurulum ekranına bakamadım tabletten baktığımdan dolayı Windows genelde C sürücüsünde olduğu için onu biçimlendirmeniz lazım. Sonra yeni butonuna basıp ileriye basınız.

Hallettim hocam. İleriye bastım ve temiz kurulum gerçekleşti (Diski biçimlendirdikten sonra.). Yardımlarınız için teşekkürler ederim. DX9 kullanan bir oyun yükleyip test etme şansım olduğu vakit tekrar haber vereceğim.
Dün gece LoL indirip girme şansım oldu ve bir sıkıntı yaşamadım. PC'yi resleyip tekrar açtım ve yine bir sıkıntı yoktu. Sanırım problem çözüldü. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı