Çözüldü IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Olabilir. Bir süre böyle test et. Sorun olmaz ise sebebi buymuş diyebiliriz sanırım.

Yaklaşık 3 saattir oynuyorum tam ekran modunda ve ayar kapalı. Bilgisayarı kapatacağım zaman açacağım tekrardan mavi ekran verecek mi diye denemek için. Verirse sebebinin o olduğu kesinleşmiş olur

Olabilir. Bir süre böyle test et. Sorun olmaz ise sebebi buymuş diyebiliriz sanırım.

"Görüntü tekrarı" ayarını açıp denedim ve mavi ekran yedim Sanırım sorunun sebebi bulundu. Aklımın ucundan bile geçmiyordu açıkcası bu yüzden olabileceği Yardım eden herkese çok teşekkür ederim .

Yok, 1 ay arayla aldım fakat aynı yerden aldım ve Thaiphoon Burner ile baktığımda ikisinde de Samsung B-Die çipler olduğunu gördüm. Ripjaws V 3200MHz kullanıyorum, kırmızı olanlarlardan. Bu arada monitörüm LG22MK400H.

Şu an 1.36V 3200MHz'de çalışıyor. Hemen stok ayarlarına çekip deniyorum.
Bunu baştan söyleseydin keşke. Sen RAM'lere OC yapmışsın ve bu hata da muhtemelen ondan kaynaklı. Standart XMP'de de sorun olmaması lazım. 3200 MHz biraz fazla kaçmış onlara. Durumdan haberdar et de bunu da çözüldü yapalım. Amatörlerle farkımızı anlaşılsın

Monitör yüzünden mavi ekran alıyorsun demişler

Son düzenleme:

Şu an antrenman moduna giriş yapıyorum, inşallah sıkıntı çıkmaz Sadece LoL’de olması çok garibime gitmişti, bakalım düzeldi mi
Abi kötü bir haberim var yine mavi ekran yedim Bilgisayar açılsın minidump’ı yolluyorum.

Son düzenleme:
Sorun ilk çıktığı zamanlarda test etmiştim zaten OCCT ve bir sürü yazılım ile ama istersen tekrar test edebilirim. Seçmem gereken bir şey var mı ben direk 3D'ye tıklayarak test etmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…