Çözüldü IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Olabilir. Bir süre böyle test et. Sorun olmaz ise sebebi buymuş diyebiliriz sanırım.

Yaklaşık 3 saattir oynuyorum tam ekran modunda ve ayar kapalı. Bilgisayarı kapatacağım zaman açacağım tekrardan mavi ekran verecek mi diye denemek için. Verirse sebebinin o olduğu kesinleşmiş olur

Olabilir. Bir süre böyle test et. Sorun olmaz ise sebebi buymuş diyebiliriz sanırım.

"Görüntü tekrarı" ayarını açıp denedim ve mavi ekran yedim Sanırım sorunun sebebi bulundu. Aklımın ucundan bile geçmiyordu açıkcası bu yüzden olabileceği Yardım eden herkese çok teşekkür ederim .
Sadece bu sorundan dolayı ekran kartında sorun var demek istemiyorum ama muhtemel. Furmark ve OCCT ile uzun bir test et vaktin olunca.
Kartı ilk aldığımda 12 saat furmark testi yapmıştım ve 78 dereceyi geçmemişti fakat kartı ilk aldığım zamanlar stok ayarlarda 1-2 saat warzone oynayınca wattman veriyordu. Bu durum da kendi kendine düzeldi

Ben de aynı hatayı, RX 5600 XT Pulse ve Ryzen 5 2600'lü sistemimde alıyordum, diğer hiçbir oyunda sıkıntı yok iken LoL'de mavi ekran yiyordum çözümü ise tam ekran değil de pencereli oynamak maalesef...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı hatayı,
RX 5600 XT Pulse ve Ryzen 5 2600'lü sistemimde alıyordum, diğer hiçbir oyunda sıkıntı yok iken LoL'de mavi ekran yiyordum çözümü ise tam ekran değil de pencereli oynamak maalesef...

Aynen ben de ful pencerelide oynuyordum ama sanırım benim mavi ekran yememin sebebi bu ayarmış belki sende de açıktır bak istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…