asutay
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle iyi günler, hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir hafta önce İtopya'dan bir bilgisayar sipariş ettim. Kendisi bugün geldi, hemen Windows 10'u kurayım dedim. Kurulum sürecinde ilk başta her şey normaldi. Her ayari yaptıktan sonra beklemenizi istediği son bir alan var işte orada Windows'u yüklerken bir anda bilgisayar kendini kapattı. Ardından tekrar Windows kurulumunun en başına attı. İlk başta pek umursamadım onu ve tekrar kuruluma başladım. Bu sefer sorunsuz gitti, her şey iyiydi. Sonunda masaüstüne geldim. Tam internet bağlantımı yaparken bir anda mavi ekran verdi "irql_not_less_or_equal" sorun buydu. Ardindan Windows'u günçelleştirirken bir tane daha verdi."APC index mismatch" o da buydu, böyle böyle sayamıyacağım kadar mavi ekran verdi ve her birinde farklı bir hata yazıyordu. Ben de bilgisayara format atıp bir daha kurayım dedim. Başta ki kapanma mevzusu yine yaşandı. Yaşadığım olaylari tekrar tekrar yaşadım. Bunun üzerine onlarca rehber videosu izledim ama hiçbiri işe yaramadı. Şimdi öyle kalakalmış durumdayım ben sorunun sebebini o baştakı kurulumda kapanma mevzusuna yoruyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler bu arada merak edenlere sistemim bu.
GTX 1660 Super.
AMD Ryzen 5 3500X.
Gigabyte B450M S2H.
2X 8 GB 3200MHz CL16 RAM Rampage marka.
GTX 1660 Super.
AMD Ryzen 5 3500X.
Gigabyte B450M S2H.
2X 8 GB 3200MHz CL16 RAM Rampage marka.