IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

Blizzcon15

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarı bugün açtığımda bu hata ile karşılaştım biraz araştırdım fakat kayda değer bir şey bulamadım. dmp uzantılı dosyayı istediğinizi okudum. Ben de upload ettim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yandex.Disk

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben masaüstü makine kullandığını varsaymistim.Sorun yazılımsal da olabilir donanımsal da tavsiyem bilgisayarın sürücülerini güncelle driver pack oneririm. Yine aynı problem olursa temiz olarak yeniden sistem kur yine aynı olursa ve bilgisayarın yeniyse hemen servise göndermenin öneririm.
Sürücüleri güncelledim hatayı hep vermiyordu sabah ilk açtığımda veriyordu gün içinde bir daha olmuyordu. Eğer devam ederse hala dediğiniz gibi garantiye yollayacağım. Teşekkürler ilginiz için.

Her kişinin dediğine aldanıp dediğini yapmayın.
Altta dediklerimi uygulayın ve dediği programı sakın kullanmayın.
GPUZ kaldır, Malwarebyte kaldır, Wireless sürücünü güncelle, Eset kaldır, Realtek sürücülerini güncelle.
Monster ile iletişime geçip güncel bios isteyin.
Dokunmatik ve kısayol olanları yükleyin:ABRAA5V4X Sürücü Sayfası
Bunlardan önce işletim sistemini Win 8.1 yada Win 10'a geçir.

Her kişinin dediğine aldanıp dediğini yapmayın.
Altta dediklerimi uygulayın ve dediği programı sakın kullanmayın.
GPUZ kaldır, Malwarebyte kaldır, Wireless sürücünü güncelle, Eset kaldır, Realtek sürücülerini güncelle.
Monster ile iletişime geçip güncel bios isteyin.
Dokunmatik ve kısayol olanları yükleyin:ABRAA5V4X Sürücü Sayfası
Bunlardan önce işletim sistemini Win 8.1 yada Win 10'a geçir.
O programı istesem de kuramam yurdun interneti buna müsade etmez. Ben kendim aygıt yöneticisinden teker teker bakarak sürücüleri güncelledim. İşletim sistemim Win 8.1. Gpu z'yi kaldırdım. Neden Eset ve malwarebytı kaldırmamı ister ki bilgisayar? Bir sorun mu olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden güncellenmez. Sitelerinden güncelleyeceksin. Diğer dediklerimi de sorgusuz yapın tabi çözüm istiyorssan.
Sürümleri kontrol edip sitelerinden teker teker indirip hepsini teker teker kurdum. Eset ve Malwarebyte sistemde hala yüklü ve 4 gündür hata almıyorum. Bilgisayarın bunları neden kaldırmamı istemesini merak etmek de suç olmasa gerek.

@Murat5038 Hocam geçen ki tavrım için kusura bakmayın. Boş bulundum. Bilgisayar kernel security check failure ve page fault in nonpaged area mavi ekran hatalarını verdi. Eseti kaldırdım. Güncellemeri yaptım. Yardımcı olur musunuz? Dmp uzantılı dosyalar bunlar Yandex.Disk

@Murat5038 Eseti kaldırdım Malwarebytesı kaldırdım. 360 Total Security kurdum. Driverları güncelledim. Bugün hata almadım ama içimde alacakmışım gibi bir his var. O dedikleriniz dışında bir sorun var mı peki?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı