Minidump dosyalarım buradaki linkte Memtest ile RAM'ları kontrol ettim. Pass dedi hiçbir şekilde uyarı vermedi.
Özellikle oyun oynarken IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası alıyorum ya da direk donup kendini yeniden başlatıyor. M.2 SSD'den olabilir mi? PC sıcaklıkları çok normal.
Cihaz ASUS G17 Ryzen 7 4800H RTX 3050 Ti 16 GB X1 Samsung soodim RAM 3200 MHz CL22 DDR4.
FurMark testlerinde bir sıkıntı yok. Performans da normal önceden konu açmıştım zaten driverları kökten sildim kurdum. Her yolu denedim. Yardımcı olur musunuz?
Bana ekran kartından gibi geldi ama... Hangi sürüm sürücü kurulu şu an? Sisteme herhangi bir OC, UV gibi ayar yaptınız mı? Neden SSD'den şüphelenmiştiniz?
Bana ekran kartından gibi geldi ama... Hangi sürüm sürücü kurulu şu an? Sisteme herhangi bir OC, UV gibi ayar yaptınız mı? Neden SSD'den şüphelenmiştiniz?
SSD'den süphelenme sebebim yok fakat tüm değerler normal tek geriye SSD kalıyor geriye. OC vardı iptal ettim Afterburner'den. UV ne onu bilmiyorum, ekran kartı sürücüm 560.94
Oyunlarda mı oluyor yine? Ne zaman başladı bu sorun? Başlamadan önce bir şey yapmış mıydınız sistemde? Her ayarı varsayılana alıp ekran kartı sürücüsünü 1-2 eski sürüme düşürmeyi deneyin.
Oyunlarda mı oluyor yine? Ne zaman başladı bu sorun? Başlamadan önce bir şey yapmış mıydınız sistemde? Her ayarı varsayılana alıp ekran kartı sürücüsünü 1-2 eski sürüme düşürmeyi deneyin.
Bazen masaüstündeyken de oluyor bugün bilgisayar açılınca da oldu yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor ekran kartı sürümünü her türlü denedim hiçbir şey de yapmadım.
Bazen masaüstündeyken de oluyor bugün bilgisayar açılınca da oldu yaklaşık 2 haftadır bu sorun devam ediyor ekran kartı sürümünü her türlü denedim hiçbir şey de yapmadım.