IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Mavi Ekran

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Minidump dosya linki aşağıdadır. Sorunu bir iki haftadır yaşıyorum. Her türlü seçeneği denedim. RAM defalarca kez test ettim. Windows 10 orjinal kullanıyorum. En son güncellemeleri yaptım. Sorun genelde Dota 2 oyununda iken yaşanıyor. Önce oyundan atıyor. Tekrar giriyorum bir iki dakika sonra mavi ekran veriyor.

121418-7187-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Bir de iki haftada sadece bir hata mı aldınız? Sadece bir dosya göndermişsiniz...

BIOS'u da güncelleyin:

GA-AX370-Gaming 3 (rev. 1.x) | Motherboard - GIGABYTE Global

BIOS güncellmesi'ni şimdi fark ettim. Hatayı alıyorum sürekli ama oyunda aldığım için hemen reset atıyordum. Haliyle dosya oluşmuyordu. Ama şimdi bekledim. Ekran kartı sürücüsü güncel. Şimdi BIOS güncelliyorum.

BIOS güncellemesi yapıldı. Bu sorun neden yaşanıyor bilmiyorum ama format atıp bütün driverları elle kendi sitelerinden indirip kuracağım. Umarım düzelir.
Sorun RAM kaynaklı olabilir mi? Bu sorunu yaşamadan önce yakın zamanda ikinci bir RAM alıp takmıştım. Ama RAM lerin hızı boyutu ve kodları her şeyi aynı. Şuan dual channel kullanıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı