Atakan_1
Hectopat
TYT'de netlerim genelde 75-80 civarı. Matematikten sınavın zorluğuna göre 15-25 soru işaretliyorum, genelde 15 net geliyor. Senenin başından beri 11. sınıf matematiğine ağırlık verdiğim için TYT matematiğe çok az çalıştım. Dershanede TYT matematiği anlatıyorlar ama test çözme kısmını ihmal ettim, çözdüklerim de daha çok kazanım tarzıydı. Türkçeyi 45 dakikada bitiriyorum, 35 net civarında geliyor. Sosyale hiç çalışmadım, hatırladıklarımla çözünce 10 net geliyor. Fen'de 10. sınıf konularını iyi yapıyorum ama 9. sınıf eksik, 10-12 net civarı geliyor. Dershanede TYT fen konularını yeni yeni anlatmaya başladılar ama test çözmedim. 11. sınıf fende de eksik bırakmamaya çalıştım o yüzden fena değil 11 fenim. Haftada 2-3 TYT denemesine giriyorum. Haftaiçi akşamları sadece 1-2 gün ders çalışacak vaktim kalıyor; hafta sonu zaten dershanede geçiyor. Bu yoğunluk yüzünden kendi başıma test çözmeye çok az zaman kalıyor. Ev-dershane arası yol 50-60 dakika sürüyor. Bu şartlarda dershaneyi bırakmayı düşünmeye başladım. Netlerime ve eksiklerime göre derslerde nasıl bir denge kurmam gerekiyor? Hâlâ düzen oturtamadım, ikinci dönemin yarısı gelmesine rağmen. Dershanenin hazırladığı program herkese aynı olduğu için bana pek uymuyor, kendim program yapmaya çalışıyorum. Tavsiyelerinizi merak ediyorum.