YusufOzbek
Kilopat
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/1WvvzXRlGwHtE2PTQbMgm-8mbfPGrZy-u?usp=drive_link
- RAM
- Samsung M425R2GA3BB0-CQKOL 16GB 4800Mhz CL40
- SSD veya HDD modeli
- MICRON 2450 MTFDKBA1T0TFK 1TB
- Ekran kartı
- NVIDIA RTX 3060 Laptop
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 6800H
Sistem özelliklerim:
Tarayıcı üzerinden (ms Edge kullanıyorum) YouTube, Prime Video gibi platformlardan video izlerken mavi ekran hatası alıyorum. Günde 4-5 kere yaşıyorum. Oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullanım rutinim yaklaşık 1 yıldır tamamen aynı fakat mavi ekran hatalarını 1-1, 5 aydır alıyorum.
Antivirüs olarak Kaspersky kullanıyorum (Bazı konularda alakalı olduğunu gördüm).
Her zaman MUX Switch açık olarak RTX 3060 üzerinden görüntü alıyorum.
Aldığım hatalar:
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139)
HYPERVISOR_ERROR (20001)
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a)
DDU kullanarak AMD, NVIDIA ve Realtek sürücülerini kaldırdım ve güncel versiyonları tekrardan kurdum. BIOS'um neredeyse 1 yıldır güncel. Windows bellek tanılama aracını kullanarak belleklerimi tarattım ve herhangi bir hata bulamadım.
MiniDump Dosyaları (Google Drive) (otomatik olarak temizlediği için sadece son 4 minidump dosyasını alabildim)
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
- ASUS ROG STRIX G15 (G513RM_Hq163)
- Ryzen 7 6800H.
- RTX 3060 laptop.
- 1X 16 GB DDR5 4800MHz CL40 (Samsung M425R2GA3bb0-cqkol)
Tarayıcı üzerinden (ms Edge kullanıyorum) YouTube, Prime Video gibi platformlardan video izlerken mavi ekran hatası alıyorum. Günde 4-5 kere yaşıyorum. Oyun oynarken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Kullanım rutinim yaklaşık 1 yıldır tamamen aynı fakat mavi ekran hatalarını 1-1, 5 aydır alıyorum.
Antivirüs olarak Kaspersky kullanıyorum (Bazı konularda alakalı olduğunu gördüm).
Her zaman MUX Switch açık olarak RTX 3060 üzerinden görüntü alıyorum.
Aldığım hatalar:
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139)
HYPERVISOR_ERROR (20001)
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (a)
DDU kullanarak AMD, NVIDIA ve Realtek sürücülerini kaldırdım ve güncel versiyonları tekrardan kurdum. BIOS'um neredeyse 1 yıldır güncel. Windows bellek tanılama aracını kullanarak belleklerimi tarattım ve herhangi bir hata bulamadım.
MiniDump Dosyaları (Google Drive) (otomatik olarak temizlediği için sadece son 4 minidump dosyasını alabildim)
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: