Ulfric sama Centipat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i5 Driver Booster ile driverları güncellerken hayatımda ilk defa mavi ekran yedim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 15-20 dakikadır bilgisayar böyle (laptop), ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20220102_093903.jpg 167,3 KB · Görüntüleme: 22
Driver Booster ile driverları güncellerken hayatımda ilk defa mavi ekran yedim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. 15-20 dakikadır bilgisayar böyle (laptop), ne yapmalıyım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.930 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 2 Ocak 2022 #2 Driver Booster kullanmışsınız. Format atın makineye. Ondan sonra bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz. Artı 1 Eksi
KS KS Ulfric sama Centipat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Driver Booster kullanmışsınız. Format atın makineye. Ondan sonra bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim , biraç sorum daha olacaktı da. Format dışında çözüm yok mudur ? Bilgisayarı kapattım , yeniden açınca bir sıkıntı olmadan mavi ekran vermeden açıldı , gene de sorun devam ediyor mudur? Bundan sonra driver güncellemeleri için hangi uygulamayı kullanayım ? Son düzenleme: 2 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Driver Booster kullanmışsınız. Format atın makineye. Ondan sonra bir sıkıntı olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim , biraç sorum daha olacaktı da. Format dışında çözüm yok mudur ? Bilgisayarı kapattım , yeniden açınca bir sıkıntı olmadan mavi ekran vermeden açıldı , gene de sorun devam ediyor mudur? Bundan sonra driver güncellemeleri için hangi uygulamayı kullanayım ?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.930 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 2 Ocak 2022 #4 Hiçbir güncelleme uygulaması kullanmayın, kendiniz uygulama olun. Yani kendiniz güncelleme yapın. Artı 1 Eksi