İş amaçlı laptop önerisi

Bütçe
10000 Lira

Biosattva

Megapat
Bütçem 10 bin lira, oyun oynamayacağım, Microsoft Word programlarını açsın, internette rahat dolaşabileyim, müzik dinleyim, video izleyim yeterli. Mümkünse Windows ve Word programları yüklü olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 10 bin lira, oyun oynamayacağım, Microsoft Word programlarını açsın, internette rahat dolaşabileyim, müzik dinleyim, video izleyim yeterli. Mümkünse Windows ve Word programları yüklü olsun.
Hocam 10.000 TL'ye sağlam bir laptop bulamadım bütçeyi biraz aştım ve 14.000 TL'ye güzel bir laptop buldum ofis işleri için gayet ideal;

Bu laptopla rdr 2 bile oynarsın. Laptobun türkçe incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İntel N100 performası ise bu şekilde

Bu laptopla RDR 2 bile oynarsın.

Ekran kartı olsa 60FPS bile alır 1080P'de.

İki tane laptop buldum, biri 16 GB ram ve 512 GB depolama, diğeri ise 24 GB ram ve 256 GB depolama, diğer özellikleri aynı, hangisini seçmem gerek iş amaçlı kullanım için?

256 GB depolama alanından biraz çekindim çünkü, oysa ki 16 GB ram yeterli sanki. Sizin fikriniz ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı