batiwankenobi
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar,
Tam güzel bir staj bulup sap basis veya devops kısımlarına geçiş yapacakken anlık olarak stajım bitti diyelim.
yazılım tarafını aşırı sevmediğim için iş analistliğini düşünüyorum. Normal bir vakıf üniversitesinden mezun oldum ve temel seviyede SQL bilgim var. Üzerine koymaya çalışıyorum. İş analistliğini istememin en temel nedeni, insan ilişkilerimin yüksek olması. Toplantıdan toplantıya koşup insanlarla muhatap olmayı, bilgisayar başında sürekli kod yazmaktan daha çok kendime yakın görüyorum. Bu yüzden bu kısmı seçmeye karar verdim.
Gelelim işin güzel kısmına: Analistlik ilanları öylesine taleplerde bulunuyor ki, zaten onları bilseydim muhtemelen yurt dışına yerleşmiş olurdum.
aramızda iş analistliği yapıp bana yol gösterecek veya en azından yardımcı olabilecek biri var mı? Şu anda açıkçası işverenlerin en istediği tipten bir çalışanım. İlk işim olacağı için istedikleri maaşa işi öğrenmek için çalışabilirim ilk seneden. Ama ona rağmen ilan sayısı çok az. İstanbul'da oturmama rağmen 2-3 tane junior ilan ya var ya yok.
LinkedIn üzerinden CV'mi İK uzmanlarına atmak veya direkt onlara mesaj atıp kendimi açıklamak sizce ne kadar doğrudur? Genellikle bu şekilde çok daha hızlı ve en azından net sonuçlar alındığını duydum. Sizin de yardımınızı bekliyorum.
Tam güzel bir staj bulup sap basis veya devops kısımlarına geçiş yapacakken anlık olarak stajım bitti diyelim.
Gelelim işin güzel kısmına: Analistlik ilanları öylesine taleplerde bulunuyor ki, zaten onları bilseydim muhtemelen yurt dışına yerleşmiş olurdum.
LinkedIn üzerinden CV'mi İK uzmanlarına atmak veya direkt onlara mesaj atıp kendimi açıklamak sizce ne kadar doğrudur? Genellikle bu şekilde çok daha hızlı ve en azından net sonuçlar alındığını duydum. Sizin de yardımınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: