Çözüldü İş Bankası 18 yaş altı hesap açmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Labary

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Ben 18 yaş altı hesap açacağım İş Bankası'ndan İş Bankası'nın mobil uygulamasını kullanabiliyor muyum ve neleri kullanıp kullanamıyorum?

Çözüm
Veli ile gidip kart çıkarabilirsiniz. Uygulama kullanılabilir ancak kendi numaranızı bankaya vermeniz lazım.
Garanti'den kısıtlamasız açmak varken bence neleri daha kısıtladığını öğrenmenize bile çok gerek yok. Benim bildiğim mobil uygulama kullanılıyor ve yatır çek yapılır.

Garanti'den kısıtlamasız açmak varken bence neleri daha kısıtladığını öğrenmenize bile çok gerek yok. Benim bildiğim mobil uygulama kullanılıyor ve yatır çek yapılır.

Garanti vermiyor falan gördüm konuşmalarda kart & hesap açmıyormuş?

Nasıl acmıyormuş, yok öyle bir şey. Anneniz veya babanızla bir garanti şubesine giderek bankacıya söylerseniz 10 dakika sürmeden bankadan çıkmış olursunuz.

Ya aslında İş Bankası düşünüyorum ben o neleri kısıtlıyor onları öğrenmek istiyorum.

Garanti Bankasından hesap açmak için aktif olarak staj yapıyor veya çalışıyor olmak zorunda değilsiniz çok yanlış biliyorsunuz. Belki bilmiyorlardır neden bu kadar ısrarcı oldunuz anlayamadım. Havale ve EFT'nin olmaması büyük bir kayıp zaten, 18 yaş altı hisse senedi hesabı açamıyor, kredi çekemiyor ve kredi kartı çıkartamıyor. Bunun dışında yatır çek yapabilirsiniz genel olarak yapabilecekleriniz her bankada sınırlı. Ne gibi eksikleri olabilir?

Garanti Bankası'ndan hesap açmak için aktif olarak staj yapıyor veya çalışıyor olmak zorunda değilsiniz çok yanlış biliyorsunuz. Belki bilmiyorlardır neden bu kadar ısrarcı oldunuz anlayamadım.

Bugün 30'a yakın video izledim hepsi öyle diyor onlar mı yanlış biliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…