Garanti'den kısıtlamasız açmak varken bence neleri daha kısıtladığını öğrenmenize bile çok gerek yok. Benim bildiğim mobil uygulama kullanılıyor ve yatır çek yapılır.
Garanti'den kısıtlamasız açmak varken bence neleri daha kısıtladığını öğrenmenize bile çok gerek yok. Benim bildiğim mobil uygulama kullanılıyor ve yatır çek yapılır.
Nasıl acmıyormuş, yok öyle birşey. Anneniz veya babanızla bir garanti şubesine giderek bankacıya söylerseniz 10 dakika sürmeden bankadan çıkmış olursunuz.
Nasıl acmıyormuş, yok öyle bir şey. Anneniz veya babanızla bir garanti şubesine giderek bankacıya söylerseniz 10 dakika sürmeden bankadan çıkmış olursunuz.
Bildiğim kadarıyla hiçbir banka 18 yaş altına kendi ismi adına kart vermiyor geçen Yapı Kredi'ye velilerimle gittim almak için bankalar vermezler dediler 18 yaş altına.
Garanti Bankası stajyer veya çalışıyorsan veriyor diye biliyorum da ben İş Bankası'ndan hesap açacağım neleri kısıtlıyor bunları öğrenmek istiyorum havale EFT vs diyorlar o vs baska neleri kisitliyor iste soylemiyorlar.
Garanti Bankası stajyer veya çalışıyorsan veriyor diye biliyorum da ben İş Bankası'ndan hesap açacağım neleri kısıtlıyor bunları öğrenmek istiyorum havale EFT vs diyorlar o vs baska neleri kisitliyor iste soylemiyorlar.
Garanti Bankasından hesap açmak için aktif olarak staj yapıyor veya çalışıyor olmak zorunda değilsiniz çok yanlış biliyorsunuz. Belki bilmiyorlardır neden bu kadar ısrarcı oldunuz anlayamadım. Havale ve EFT'nin olmaması büyük bir kayıp zaten, 18 yaş altı hisse senedi hesabı açamıyor, kredi çekemiyor ve kredi kartı çıkartamıyor. Bunun dışında yatır çek yapabilirsiniz genel olarak yapabilecekleriniz her bankada sınırlı. Ne gibi eksikleri olabilir?
Garanti Bankası'ndan hesap açmak için aktif olarak staj yapıyor veya çalışıyor olmak zorunda değilsiniz çok yanlış biliyorsunuz. Belki bilmiyorlardır neden bu kadar ısrarcı oldunuz anlayamadım.