Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #1 Ben 18 yaş altı hesap açacağım İş Bankası'ndan İş Bankası'nın mobil uygulamasını kullanabiliyor muyum ve neleri kullanıp kullanamıyorum?
Ben 18 yaş altı hesap açacağım İş Bankası'ndan İş Bankası'nın mobil uygulamasını kullanabiliyor muyum ve neleri kullanıp kullanamıyorum?
Çözüm Cruslan 18 Kasım 2022 Veli ile gidip kart çıkarabilirsiniz. Uygulama kullanılabilir ancak kendi numaranızı bankaya vermeniz lazım.
Veli ile gidip kart çıkarabilirsiniz. Uygulama kullanılabilir ancak kendi numaranızı bankaya vermeniz lazım.
KS KS Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #31 ETARSSS dedi: Yanlış biliyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam pazartesi garanti şubesine gideceğim size güvenerek bakalım açacaklar mı? Artı 0 Eksi
ETARSSS dedi: Yanlış biliyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam pazartesi garanti şubesine gideceğim size güvenerek bakalım açacaklar mı?
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.927 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #32 Labary dedi: Hocam neleri kullanıp kullanamıyorum 18 yaş altı hesabında. Genişletmek için tıkla... Para gönderemiyorsun. Artı 0 Eksi
Labary dedi: Hocam neleri kullanıp kullanamıyorum 18 yaş altı hesabında. Genişletmek için tıkla... Para gönderemiyorsun.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #33 Labary dedi: Tamam hocam pazartesi garanti şubesine gideceğim size güvenerek bakalım açacaklar mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dısına cıkacaksın sanki, açıyorlar dedim zaten sana hala daha 2-3 kere yok açıyorlar mı açmıyorlar mı. Açıyorlar kardeşim. Artı 0 Eksi
Labary dedi: Tamam hocam pazartesi garanti şubesine gideceğim size güvenerek bakalım açacaklar mı? Genişletmek için tıkla... Yurt dısına cıkacaksın sanki, açıyorlar dedim zaten sana hala daha 2-3 kere yok açıyorlar mı açmıyorlar mı. Açıyorlar kardeşim.
KS KS Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #34 enesgirgin5151 dedi: Para gönderemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece para gönderemiyorum yani iş bankasında. Artı 0 Eksi
enesgirgin5151 dedi: Para gönderemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece para gönderemiyorum yani iş bankasında.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.927 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #35 Labary dedi: Sadece para gönderemiyorum yani iş bankasında. Genişletmek için tıkla... Yani ben kullanıyorum çok kurcalamadım uygulamayı ama en kötü özellik başka bir ibana para atamıyorsun. Artı 0 Eksi
Labary dedi: Sadece para gönderemiyorum yani iş bankasında. Genişletmek için tıkla... Yani ben kullanıyorum çok kurcalamadım uygulamayı ama en kötü özellik başka bir ibana para atamıyorsun.
KS KS Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #36 enesgirgin5151 dedi: Yani ben kullanıyorum çok kurcalamadım uygulamayı ama en kötü özellik başka bir ibana para atamıyorsun. Genişletmek için tıkla... E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs. Artı 0 Eksi
enesgirgin5151 dedi: Yani ben kullanıyorum çok kurcalamadım uygulamayı ama en kötü özellik başka bir ibana para atamıyorsun. Genişletmek için tıkla... E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #37 Labary dedi: E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Labary dedi: E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs. Genişletmek için tıkla... Evet.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.927 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #38 Labary dedi: E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs. Genişletmek için tıkla... Evet daha dün Hepsiburada'dan alışveriş yaptım ve Valorant'a VP çektim. Artı 0 Eksi
Labary dedi: E-ticarete kullanabiliyor musun oyuna para yatırma alışveriş yapmak Trendyol gibi yerlerden vs. Genişletmek için tıkla... Evet daha dün Hepsiburada'dan alışveriş yaptım ve Valorant'a VP çektim.
KS KS Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #39 enesgirgin5151 dedi: Evet daha dün Hepsiburada'dan alışveriş yaptım ve Valorant'a VP çektim. Genişletmek için tıkla... İsme özel kart geliyor değil mi öyle duymuştum? Artı 0 Eksi
enesgirgin5151 dedi: Evet daha dün Hepsiburada'dan alışveriş yaptım ve Valorant'a VP çektim. Genişletmek için tıkla... İsme özel kart geliyor değil mi öyle duymuştum?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Kasım 2022 #40 Labary dedi: Hocam neleri kullanıp kullanamıyorum 18 yaş altı hesabında. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer internet bankacılığında neredeyse herşeyi kullanmak istiyorsan Garanti'yi öneririm. Artı 0 Eksi
Labary dedi: Hocam neleri kullanıp kullanamıyorum 18 yaş altı hesabında. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer internet bankacılığında neredeyse herşeyi kullanmak istiyorsan Garanti'yi öneririm.