Labary Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #1 Ben 18 yaş altı hesap açacağım İş Bankası'ndan İş Bankası'nın mobil uygulamasını kullanabiliyor muyum ve neleri kullanıp kullanamıyorum?
Ben 18 yaş altı hesap açacağım İş Bankası'ndan İş Bankası'nın mobil uygulamasını kullanabiliyor muyum ve neleri kullanıp kullanamıyorum?
Çözüm Cruslan 18 Kasım 2022 Veli ile gidip kart çıkarabilirsiniz. Uygulama kullanılabilir ancak kendi numaranızı bankaya vermeniz lazım.
Veli ile gidip kart çıkarabilirsiniz. Uygulama kullanılabilir ancak kendi numaranızı bankaya vermeniz lazım.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 18 Kasım 2022 #51 CLAUDRESSED dedi: Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için temassız kartı var mı bir de karta isim yazdırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kartta isim yazıyor, temassız ve çipli. Artı 0 Eksi
CLAUDRESSED dedi: Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için temassız kartı var mı bir de karta isim yazdırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kartta isim yazıyor, temassız ve çipli.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 661 Yer İstanbul 18 Kasım 2022 #52 Labary dedi: Garantimi aldın iş bankasımı aldın. Genişletmek için tıkla... Garanti Artı 0 Eksi