İş Bankası ilk imza iyi mi?

17 yaşındayım, banka kartı almak istiyorum. Özellikle IBAN olayı benim için çok önemli. Bir de kendi telefonumdan da hesabıma girip çıkabilmek istiyorum, sadece velinmin telefonundan değil. İşbankın böyle bir olayı varmış ilk imza diye. Bu benim istediğim şeyleri karşılıyor mu acaba? Kullanan var mı aranızda? 18 Yaş Altına Özel Banka Hesabı | İlk İmza | Türkiye İş Bankası A.Ş.

Son düzenleyen: Moderatör:
17 yaşındayım, banka kartı almak istiyorum. Özellikle IBAN olayı benim için çok önemli. Bir de kendi telefonumdan da hesabıma girip çıkabilmek istiyorum, sadece velinmin telefonundan değil. İşbankın böyle bir olayı varmış ilk imza diye. Bu benim istediğim şeyleri karşılıyor mu acaba? Kullanan var mı aranızda? 18 Yaş Altına Özel Banka Hesabı | İlk İmza | Türkiye İş Bankası A.Ş.

Ben Yapı Kredi kullanıyorum. Dediklerinizi yapabiliyorum. Yapı Kredi'yi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Aklımda bulunsun yarın uğrarım.

İlk imzada başka bankaya para gönderilmiyormuş galiba. Yapı Kredi de uygulama kullanamıyosun muhabbeti var ama bug ile kullanılıyor. Kart geldiği zaman mobil uygulamadan kaydedersen uygulamayı da kullanabiliyorsun.

Çoğu banka 18 yaş altı açmıyor, hiç kimse bana açtı bana açtı demesin. Adana'da tek 18 yaş altı açabilen İş Bankası. Kendininize özel IBAN oluyor, ayrıca istediğiniz kişiye para gönderebiliyorsunuz. İlk İmza hesabında, normalde kafanıza göre kimseye para gönderemezsiniz. İlk başta şubeye kime para gönderecekseniz onun IBAN'nını şubeye kaydettirmeniz gerek.

Yok kardeşim ben uğraşamam ama atmak isterim dersen :

O zaman İş Bankasının alt bankası olan Nays'ı telefonunuza indirebilirsiniz. İş Bankası hesabı açmadan da girebilirsiniz. Ücretsiz her bankaya Havale/EFT atabilirsiniz, üstelik IBAN kaydettirmenize gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı