İş Bankası İlk İmza kart kullanılır mı?

Papara kapandığı için İş Bankası'nın ilk imza kartını almayı düşünüyorum veli imzası ile. Sizce nasıldır? Herhangi bir kapanma durumu bunda da olur mu?
Hiçbir şey olmaz. Papara ilk patladıktan 2-3 gün sonra geçtim o günden beri kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

Para gönderilmiyor hocam bilginize ama IBAN üzerinden para alabilirsiniz.

Para gönderilmiyor hocam bilginize ama IBAN üzerinden para alabilirsiniz.
Kimisi şubeden veli ile iban kaydedilip sadece kaydedilen ibana para gönderilebiliyor diyorlardı öyle bir şey yok mu?

İlk imza kullanıcıları IBAN'ına para alabiliyor fakat, para gönderme kısmı tanımlı kullanıcılarla sınırlı. Onları da şubeye gidip tanımlatıyorsunuz sanırım.

Bunu kastediyordum.

Kimisi şubeden veli ile IBAN kaydedilip sadece kaydedilen IBAN'a para gönderilebiliyor diyorlardı öyle bir şey yok mu?

Var hocamda şubeden gidip kayıt ettirmeniz lazım uğraştırıyorlar kartı açtıktan sonra Nays kullanabilirsiniz daha mantıklı hem parada gönderebilirsiniz.

Kaç ay önce Nays (İş Bankasının Papara benzeri kendi kartı) hesabım bloke olmuştu 18 yaşından küçük olduğum için. Halbuki zamanında veli onayı vs. her şeyi halletmiştik, konuyu ilk imza hesabına kadar getirdiler, kaç hafta onu açtırmaya çalıştık, fakat sonunda hesabı açabilmek için 1800TL gibi bir ücret ödememiz gerektiği söylendi, hesabı içeride kalan 500TL için açtırmak istediğimden vazgeçtim. Tavsiyem; 18 yaşının altındaysanız uzak durun, uğraştığınıza değmez. Tabii yine de kendiniz sorup soruşturabilirsiniz, kendi deneyimimi anlattım ben sadece.
Ücret istenmesi falan bana saçma geldi. Ben geçen yıl kasım ayında açtım. Herhangi bir ücret ödemedim. Ve işlemler pek uzun sürmedi. Ben ve babam baya bir belgeyi imzaladık o kadar.

Kimisi şubeden veli ile iban kaydedilip sadece kaydedilen ibana para gönderilebiliyor diyorlardı öyle bir şey yok mu?

Var. Ama İş Bankası hesabı açtıktan sonra Nays hesabınızı doğrularsanız ona pek gerek kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı