İş başvurusuna geri dönüş yapılmıyor

mehmetorhun

Femtopat
Üniversite öğrencisiyim, derslerim az olduğu için part time çalışmak istiyorum. Yaklaşık 2 ay önce DeFacto'nun kariyer.net de açmış olduğu ilana başvuru yaptım ancak herhangi bir geri dönüş olmadı. LCW, DeFacto gibi yerlerde çalışmak için direkt mağazadan iş başvurusu yapılıyor mu? Mağazadan iş başvurusu yapsam daha mı etkili olur?

Mağazaya gidip direkt olarak da başvurabilirsin. Ancak şuan tekstil sektöründe işler çok hızlı olmadığı için kapsamı daha geniş tutman iyi olur sektör olarak. Boyner, Mediamarkt gibi ulusal pazarda olan tüm markalar için, yaşadığın şehri söylersen belki de bildiğim firmalar için isim verebilirim.
Gittiğinde form doldurtup ihtiyaçları olduğunda çağırırlar.

Geri dönüş olmadıysa almamışlardır. Mağazadan yaptığın zamanda bir şey değişmiyor ama yine de yapmak istersen;
Mağazada kasaya gidip iş başvurunsa bulunmak istediğini söyle ve sana verilen formu doldur.

Başvuruya hiç bakılmamış bile. Hala başvurun iletildi aşamasında. Sanırım çok fazla bakmıyorlar, mağazadan başvuru yapsam o yüzden daha etkili olabilir diye düşündüm.

Başvuruya hiç bakılmamış bile. Hala başvurun iletildi aşamasında. Sanırım çok fazla bakmıyorlar, mağazadan başvuru yapsam o yüzden daha etkili olabilir diye düşündüm.
Okullar açıldı malum, öğrenciler gittikleri şehirlerde parttime işlerin hepsine başvuruyorlar. Gitmek elbette şanısını biraz daha arttırır.

Mağazaya gidip direkt olarak da başvurabilirsin. Ancak şu an tekstil sektöründe işler çok hızlı olmadığı için kapsamı daha geniş tutman iyi olur sektör olarak. Boyner, MediaMarkt gibi ulusal pazarda olan tüm markalar için, yaşadığın şehri söylersen belki de bildiğim firmalar için isim verebilirim.
Gittiğinde form doldurtup ihtiyaçları olduğunda çağırırlar.

Ankara'dayım hocam. 1 ay önce aynı siteden LC Waikiki'ye de başvuru yaptım ama başvuruya bakmamışlar bile herhalde. LCW, DeFacto, loft, Boyner tarzı yerler iyi olur diye düşünüyorum. Tabii ki yorucu belli başlı zorlukları var ama garsonluktan falan daha iyi iş ortamı olur gibi geliyor. Dediğiniz gibi yarın bu mağazalara gidip bir sorayım bakalım.

Aklına gelen tüm mağazalara gidebilirsin. Elektronik marketlere de bakabilirsin seçenekleri çoğaltırsan şansın biraz daha artar gibi.Yani bir çok avm'de olan ulusal dağıtımı olan tanınmış mağazalar gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı