İş Bilgisayarı Nasıl Olmalı?

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Soru basit. İş bilgisayarı nasıl olmalı ekran kartına çok önem vereyim mi?
Bildiğimiz plan proje için bir dizüstü bilgisayar arıyorum ama tam karar veremedim bir yardımcı olur musunuz? Monster sitesine iş bilgisayarlarına baktım ama günümüz teknolojisinden bayağı gerideler i7 7. Nesil işlemci falan takmışlar bilgisayara 1050 Ti takılmış anlam veremedim bu yüzden. Aslında iş bilgisayarlari render olayları falan için çok daha güçlü bilgisayarlar olması gerekmiyor mu? Yanılıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli olarak SSD şart.
Grafiker, Tasarım gibi işlerle uğraşmıyorsan ekran kartını orta seviyede ayarlayabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi RAM miktarına ve İşlemcine dikkat et.

İş derken ofis işleri mi render, 3D tasarım vs mi? Eğer ofis işleriyse Athlon200GE veya Pentimum yeter de artar. Fakat render, 3D tasarım, video düzenleme, photoshop filan yapacaksanız güçlü bir işlemci, mümkünse 32gb RAM ve SSD’ye ihtiyacınız var.

Bütçe ve işten kastınızı belirtir misiniz?

İş derken ofis işleri mi render, 3D tasarım vs mi? Eğer ofis işleriyse Athlon200GE veya Pentimum yeter de artar. Fakat render, 3D tasarım, video düzenleme, photoshop filan yapacaksanız güçlü bir işlemci, mümkünse 32gb RAM ve SSD’ye ihtiyacınız var.

Bütçe ve işten kastınızı belirtir misiniz?
AutoCAD gibi çizim programları için gerekli kardeşim ara sıra render da alınabilir ayrıca bütçe sınırımız da yok serbest.
Cevaplarınız için herkese teşekkürler beyler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı