Sinan AKDAŞ
Kilopat
Daha fazla
Maksimum çıkabileceğin bütçe nedir? Çünkü paylaştıklarının arasında fiyat ve özellik olarak çok belirgin farklar var. Bütçene göre en üst seviyeye bakalım birlikte.
Teşekkürler, Aslında macbook alacaktım ama kullandığım program macde çalışmıyor ne yazık ki.Bütçe?Macbook alabilirsiniz.
Olayı sadece işlemci olarak algılamamak gerek. Tüm donanım parçaları performansa bir değer katar. O nedenle bu konu hassastır. Ekran kartı da olması önemli dediyseniz eğer harici ekran akrtlı modellere bakmalısınız.Çok teşekkürler, belirtmeyi unutmuşum mümkünse 15k ama 20k maksimum diyebiliriz.
Dediğiniz gibi fiyat olarak çok fark var ama işlemci olarak pek fark yok gibi. O farkı ne oluşturuyor ve o farka değiyor mu merak ediyorum.
Teşekkürler, Aslında macbook alacaktım ama kullandığım program macde çalışmıyor ne yazık ki.
15k civarı ayırdım ve maksimum 20k ya çıkabilirim.
Ekran kartı önemsiz, olmasa bile şahsen eksikliğini pek hissetmem. Senede toplam oyun sürem 30 saat bile değil varsın olmasın derim.Olayı sadece işlemci olarak algılamamak gerek. Tüm donanım parçaları performansa bir değer katar. O nedenle bu konu hassastır. Ekran kartı da olması önemli dediyseniz eğer harici ekran akrtlı modellere bakmalısınız.
MSI GF63 Thin 10UC-672XTR Intel Core i7 10750H 16GB 512GB RTX3050 15.6
MSI Gf63 Thın 10uc-672xtr Intel Core I7 10750h 16gb 512gb Ssd Rtx3050 Fdos 15.6 Fhd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ikisi seni uzun yıllar götürür. Tam olarak nasıl bir iş için kullanacağını bilmiyorum ama görüntü olarak daha oturaklı, sade olanları paylaştım. Belki bu linktekilerden daha ucuza bile bulabilirsin.
Aslında aradığım şey i7 1195-85 en kötü 65 olsun, 16 GB RAM, 512 GB SSD olsun, kilosu 1,5 u geçmesin, şarjı uzun gitsin(10 saat civarı), malzeme kalitesi çok sağlam olsun, mümkünse numerik tuşları olan 15,6 Full HD IPS ekrana sahip olsun. Çok şey istiyorum galiba.
Cevabınız için teşekkürler, mümkünse sessiz olsun ama olmazsa olmaz bir özellik değil sessiz oluşu.Çok istediğiniz bir şey yok. Bütçeniz 15.000 civarında olduğu için bunları istemek en doğal hakkınız. Ses konusunda sessiz mi olsun?
15 Watt versiyonlara EVO deniyor.Cevabınız için teşekkürler, mümkünse sessiz olsun ama olmazsa olmaz bir özellik değil sessiz oluşu.
Bir de anlamadığımdan soruyorum 17k civarı para verip i7 11800h işlemcili laptop almak varken i7 1195-85-65 işlemcili laptop almak yanlış bir tercih mi olur, sanki fazlasını alabiliyorken az almak gibi mi olur?
Bazı bilgisayarları tanıtırken işlemcinin orada evo yazıyor. Tüm i7 11xx serileri evo değil mi? Yoksa sadece bazıları mı evo?
Teşekkürler, sanki bazı laptoplar kendilerine özel gibi sunmuş o durumu. Bunun gibi15 Watt versiyonlara EVO deniyor.