İş Bilgisayarı

Dükkanda durması için. Satılan ürünleri kaydetmek, girdi çıktı yapılacak. Aslında fazla performansa ihtiyaç duymuyorum. Ayrıca notebook değil All in one tercih edebilirseniz iyi olur. :) Sizce çalışmaya en fazla imkan sağlayan hangi markadır Apple mı yada diğer markalar?

Merhaba.
MAC alıp notepad yada excel gibi editörlere kayıt yaparım derseniz durmayın ;)
MAC bu tarz işler için uygun değil ERP yazılımları kullanmayacak mısınız?
Ön muhasebe için yazılım alayım kullanayım diye düşündüğünüz zaman karşınıza MAC üzerinde çalışacak kaç adet yazılım çıkacak.
O kadar ücret ödeyip MAC alıp sonra o MAC üzerinden fatura kesememek üzücü olabilir.
İş içinse maceraya atılmayın, keyif içinse fark etmez.

Dükkanda durması için. Satılan ürünleri kaydetmek, girdi çıktı yapılacak. Aslında fazla performansa ihtiyaç duymuyorum. Ayrıca notebook değil All in one tercih edebilirseniz iyi olur. :) Sizce çalışmaya en fazla imkan sağlayan hangi markadır Apple mı yada diğer markalar?
Niçin all-in-one?

Dükkanda kasa kabloları ile veya çok yer kaplamasını istemiyorum. Notebook istememin sebebi ise, ekranın küçük olması bunun için All in one almayı mantıklı buluyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı