İş bulmakta zorlanıyorum

Durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum, işsizlik zor ve bu psikolojiyle kazanç garantisi bile yokken sıfırdan bir iş öğrenmeye çalışmak daha zor ve kafa karıştırıcı.

Rica ederim, İngilizceniz varsa çeviri işleri, özel ders vs gibi alternatifleri de düşünebilirsiniz. Tek bir yönden ilerlemeyin birkaç alternatifle başlayın hangisi tutar ve ilerlerse o yöne ağırlık verirsiniz.

Durumunuzu çok iyi anlayabiliyorum, işsizlik zor ve bu psikolojiyle kazanç garantisi bile yokken sıfırdan bir iş öğrenmeye çalışmak daha zor ve kafa karıştırıcı.
Gerçekten oyle resmen çıkmaz bir sokaktayım.. inşallah bugünlerde geçecek

İngilizcem cok iyi değil ama bilemiyorum belki evet dediğiniz gibi bu alanlara da bakmakta fayda var yani nereden nasıl bir iş çıkacak hiç belli olmaz. Her şeyin hayırlısı

Hocam yazılım da ne tip şeyler yaptırıyorlar?
Üniversite öncesi temeliniz var mıydı?
Bize de tavsiye verseniz.

Hocam Bionluk'ta insanlar size gelip teklif veriyor değil mi?
Birilerine ücretsiz iş yapsak biraz. Sonra trafik çekebilecek düzeye gelince de parayla yapmaya başlasak olmaz mı diyecektim.

Tabii ki temelim vardı 2 dilde temelim vardı aslında anlatacak olursam çok uzun olur ve gerçekten üşendim

Vallahi yazarsanız okurum hocam.
Hocam en azından ne kadar zamanda o düzeye geldiğinizi söyleseniz.

Bu düzeye 3 yılda geldim. Aralıklı aralıklı olarak yükselebildim 3 yıl boyunca yoğun uğraş sonucunda böyle olmadı. Olsa ne olurdu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…