İş bulunmuyor

Seldnurr432

Hectopat
Daha fazla  
Mezun olalı 2 ay oldu, ne hastanelerde ne de özel sektörde iş bulamıyorum, yemek yerleri almıyor, cafe tarzı yerlerde ne yapacağım ben? Flo koton da almıyor kaldım ortada calısmam lazım bütün ögrenciler doldurmus ya onlar yüzünden işe gercekten ihtiyacı olanlar giremiyor😢

Torpil yoksa zor bende çok çabaladım ama nafile.
Calısmak zorundayım eksiklerim var kafayı yicem evde durmaktan ilk bime basvurdum srfsz adam beni 15 gün oyaladı almadı isw onun yüzğnden cok zaman kaybettim ise girmem lazım marketler faşan da almıyk kaldım öyle aslında bi yer buldum agustosta alcak beni ama ben istemşyorum para gec veriyomus

Calısmak zorundayım eksiklerim var kafayı yiyeceğim evde durmaktan ilk BİM'e basvurdum srfsz adam beni 15 gün oyaladı almadı isw onun yüzğnden cok zaman kaybettim ise girmem lazım marketler faşan da almıyk kaldım öyle aslında bir yer buldum agustosta alacak beni ama ben istemşyorum para gec veriyormus.

Ben neredeyse 1 yıldır arıyorum haftalarca veya aylarca oyaladılar torpili olan ne kadar arkadaşım varsa hepsi çalışıyor şimdi hiçbir şey alamıyorum bende.

Bu aylarda aşırı zor hocam iş bulmak. 1-2 aylığına idare edebileceğin çok yoğun olmayan bir kafeye gir. Ekim Kasım gibi her yer işçi aramaya başlıyor.
Suan var calısacahım yer agustos 10 gibi alıcak beni ise ama kuzebımde calısmıs orda cok önceden adam gec vermis parayı sşgorta eksik yapmıs

Petrollere başvurabilirsin ama maaşı az ve gece vardiyası falan da var.
Petrolede basvurdum geri dönüş yapcaz dediler yapmadılar dünde evimin ordaki hakmara basvurdum dönüş yapmadılar evde olmuyo calısmam lazım

Calısmak zorundayım eksiklerim var kafayı yicem evde durmaktan ilk bime basvurdum srfsz adam beni 15 gün oyaladı almadı isw onun yüzğnden cok zaman kaybettim ise girmem lazım marketler faşan da almıyk kaldım öyle aslında bi yer buldum agustosta alcak beni ama ben istemşyorum para gec veriyomus
Hepsi eksik eleman çalıştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı