Enes 192 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Ben 17 staj için açmıştım. Şimdi kullanmak istiyorum ama lakin işlem kısıtlaması tam açık konumuna getiremiyorum.
Ben 17 staj için açmıştım. Şimdi kullanmak istiyorum ama lakin işlem kısıtlaması tam açık konumuna getiremiyorum.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Enes 192 dedi: Ben 17 staj için açmıştım. Şimdi kullanmak istiyorum ama lakin işlem kısıtlaması tam açık konumuna getiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ergin değilseniz veliniz ile şubeye gidip ilgili izinlerin açılmasını talep etmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
Enes 192 dedi: Ben 17 staj için açmıştım. Şimdi kullanmak istiyorum ama lakin işlem kısıtlaması tam açık konumuna getiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Ergin değilseniz veliniz ile şubeye gidip ilgili izinlerin açılmasını talep etmeniz gerekir.
KS KS Enes 192 Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 1Gülhan1 dedi: Ergin değilseniz veliniz ile şubeye gidip ilgili izinlerin açılmasını talep etmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Yok şu an 19 yaşındayım. Artı 0 Eksi
1Gülhan1 dedi: Ergin değilseniz veliniz ile şubeye gidip ilgili izinlerin açılmasını talep etmeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Yok şu an 19 yaşındayım.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Müşteri hizmetleriyle görüşmeden sonuç alamıyorsanız en yakın şube yardımcı olacaktır. Sosyal üzerinden yapılabilecek herhangi bir şey yok. Artı 0 Eksi
Müşteri hizmetleriyle görüşmeden sonuç alamıyorsanız en yakın şube yardımcı olacaktır. Sosyal üzerinden yapılabilecek herhangi bir şey yok.