İş için ilgi alanı bulamıyorum

chillpırasa

Hectopat
Alan bulmakta zorlanıyorum. 15 yaşındayım ve oyunlara ilgim var. Oyun derken de öyle PUBG, Valorant, CS, LoL gibi değil genel anlamda üretkenlik bakımında bir ilgi ama çevrede böyle insanlar hiç olmayınca ben de bu işe hiç bakmamıştım bile. Ek olarak YouTube ile de ilgilendiğimden kaynaklı kurgu, fotoğraf editleme gibi şeylerde de minnacıkta olsa bir bilgi birikimim var ama ne yapmak istediğimi bir türlü kesinleştiremedim. Bir ara yazılım denedim ama sayısal beni hiç çekmiyor, okul hayatıma ilerlerken yandanda bir iş yapmak oldukça iyidir. Şu sıralar neredeyse gram oyun oynamıyorum denilebilir (merak edenlere YouTube içeriklerim karakter incelemesi, film yorumlama tarzı oluyor) yani bir düşünüyorum "Ben neyi seviyorum?" diye aklıma bir şey de gelmiyor.

Toparlayacak ve zorlayacak olursam ilgimin olduğu şeyler: Oyun geliştirmek "mobil oyun olur anca çünkü bir PC oyunu yapmak yıllar bile isteyebilir". Tasarım olabilir arkada müzik açıp saatlerce Photoshop'da takılmak güzel oluyor. Kurgu işini özellikle bayağı bir severim ama Premiere Pro öğrenmekte en zahmetlisi ama şu sıralar üzerinde çalışıyorum. Tercümenliğe baktım ama bu pek de zahmet değil süreç isteyen bir iş gibi, ara sıra dillerede çalışmayı deniyorum yabancı film olsun, YouTube'dan eğitimler olsun belki bu yaz kursa bile giderim bir deneme amaçlı (biliyorum para vermeye ne gerek var ama denemeden bilemem) sizin önerileriniz varsa ne olursa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı