Apple ile pek işim olmaz diyerek ben de okul için iPad alarak başlamıştım. Sonra Apple ekosistemi kurdum zamanla. Böyle böyle başlıyor zehir vücuda yükleniyor geçmiş olsun.kullanıcı dostu gerçek teknolojiyle tanışacaksın. iPad 9 güzel tercih iş için.
Ne amaçla kullanacağınızı yazarsanız ona göre cevap verelim.
Mac hiç kullanmayacağımı düşünüyorum PC'den memnunum ama IOS'a geçebilirim telefon konusunda.
Excel Word falan kaldırması lazım.
Onları çok rahat yaparsınız hocam. Kendim hiç bilgisayara ihtiyaç duymadan iPad Air 5 ile her türlü işimi hallediyorum. Rapor, sunum vb. işler için çok ideal. Ancak klavyeli kılıf veya ekstra Bluetooth bir klavye almanız daha sağlıklı olur bunlar için. En son ne zaman bilgisayar açtım onu bile hatırlamıyorum mesela.
Onları çok rahat yaparsınız hocam. Kendim hiç bilgisayara ihtiyaç duymadan iPad Air 5 ile her türlü işimi hallediyorum. Rapor, sunum vb. işler için çok ideal. Ancak klavyeli kılıf veya ekstra Bluetooth bir klavye almanız daha sağlıklı olur bunlar için. En son ne zaman bilgisayar açtım onu bile hatırlamıyorum mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.