İş için IPS Curved monitör alınır mı?

Bütçe
1500

Vuralemre

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle ki. Genelde ofis işleri yapacağım. Baskı işleri Photoshop vs. Renkler aşırı önemli değil yani sırf Photoshop için IPS şart değil. Sadece ekranda kaliteli görüntü görmek istiyorum. Nette dolaşırken bile olsa.

Ayrıca Curved ne zamandır hayalim... Net bir soru sormak istiyorum. İş için Curved ekran alınır mı? Nadiren is bitince aksamlari belki ama belki 1 saat oyun oynayabilirim haftada 2 defa falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki. Genelde ofis işleri yapacağım. Baskı işleri Photoshop vs. renkler aşırı önemli değil yani sırf Photoshop için IPS şart değil. Sadece ekranda kaliteli görüntü görmek istiyorum. Nette dolaşırken bile olsa.

Ayrıca Curved ne zamandır hayalim... Net bir soru sormak istiyorum. İş için Curved ekran alınır mı? Nadiren is bitince aksamlari belki ama belki 1 saat oyun oynayabilirim haftada 2 defa falan.

Tabii ki de iş için gerekli olan IPS panel önemlidir Curved sadece görüş açısı verir. Eğer edit yapmayacaksınız.

Hocam küçük yerde yaşıyorum hiç kullanmadım , tuhaf gelebilir ama düz çizgiler çizebilir miyim , internette gezinmek garip hissettirmez dimi. Misalen photoshopta montaj yapılabilir mi, rötuş atılabilir mı. Oyun oynamicaz eklicez ne işimiz vardı kavisli ekranla der miyiz yani. Cevabınız için teşekkür ederim
Neden alınmasın ki? Hem film falan da izleyecekseniz eğer çok iyi bir tercih olacaktır IPS.
Ustad asıl sorum kavisle alakalı. Ips düşünüyorum evet curved olayında tereddütlerim var

Tabii ki de iş için gerekli olan IPS panel önemlidir Curved sadece görüş açısı verir. Eğer edit yapmayacaksınız.
Editingi zorlaştırır mı curved olması? Sadece ufak photoshop ışlemleri, yoğun dosya transferi, yogun windows gorevleri hepsi bu.. deneme şansım olsaydı keşke. Bu nedenle sormak istedim ofis için curved alınır mı diye

Bende curved monitör vardı, gerçekten alışmadıkça günlük kullanımda çok kötü, oyunlarda sizi oyunun içinde hissettiriyor ancak monitöre tam olarak dik bakmazsanız düz çizgiler yamuk gözükür. Bence flat alın çok oyun oynamayacaksanız.

Bende curved monitör vardı, gerçekten alışmadıkça günlük kullanımda çok kötü, oyunlarda sizi oyunun içinde hissettiriyor ancak monitöre tam olarak dik bakmazsanız düz çizgiler yamuk gözükür. Bence flat alın çok oyun oynamayacaksanız.
Eyvallah hocam, korktuğum cevap geldi.. sanırım flat ips 144mhz 1ms freesync bir monitör bana uygun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı