Iş için laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar,

İş için kullanacağım laptop arayışındayım sizden önerilerinizi bekliyorum.

Benim için en önemli kriter 13-14 inç aralığında olması ve hafif ergonomik olması. Bataryayı da yanımda taşıyacağım için bataryanın da hafif olmasını istiyorum. Tercihen Type-C ile şarj olması. Ve tasarımın da sade şık olmasını istiyorum.

Aynı anda edge/chrome'da 7-10 sekme, Outlook, wp wep, ve tradingview ve 4 5. Udf uygulamaları arasında çok seri bir şekilde geçiş yapabilmem gerekiyor. 1sn dahi benim için çok büyük kayboluyor. Bu noktada işlemci konusunda tam olarak ne kadar bir işlemci benim işimi görür emin olamıyorum. Yani i3 1215U ile zaten bu performansı alır mıyım boşuna mı para veriyorum kestiremiyorum.

Şu an evde dizi film izlemek için kullandığım PC Intel i3-7320U. İş için kullandığım masaüstü ise Ryzen 5 8600G(APU) sistem. Masaüstü sistem 8600G 16 GB RAM ile bütün işlerimi görüyor son derece memnum.

Onun haricinde oyun oynamıyorum ve render ya da mühendislik programları ile uğraşmıyorum. O sebeple ekran kartına ihtiyaç duymayacağımı düşünüyorum. Bu konu ile ilgili tavsiyelerinize açığım.

Udf ve Java ile macOS sistemlerde sorunlar yaşandığı için MacBook düşünmüyorum.

Bütçem maksimum 35.000 TL şeklinde.

Beğendiğim ürün Huawei Matebook 14 2024 (Ultra 5 250H) (u7 fiyatı bürçemi aşıyor.) Sizce bu ürün alınır mı? Diğer konularda çok kasıyor ısınma donma yapıyor denilmiş ama hangi işlemler esnasında bu sorunların yaşandığı belirtilmemiş. Tarafsız inceleme videolarında render yaparken 47 48 dereceleri görmüş Max. Linkini bırakıyorum.

Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bul Ultra 5 olanını aldım. Dün sormak istediğin var mı hocam ilk canımı sıkan eksisi batarya oldu. Günlük kullanımda yarı parlaklıkta 4 saat gider anca.

Üstadım dün Huawei Matebook 14 aldım. Pişman gibiyim ne yalan söyleyeyim. Çünkü 2.8 k ekran ile UYAP doküman editörünün uyumsuzluk problemi var. Ne yapsam çözemedim sayfayı büyütebiliyorum ama sol üstteki araçlar kısmı o kadar ufacık ki tam bir işkence oldu bugün bana.

Hocam ben Windows alırsam oyuncu laptop alırım. Windows cihazların batarya performansı gerçekten kötü. MacBook pil konusunda çok iyi ama ekranı 60 Hz ve kullanıcısını çok kısıtlıyor. Ben de Windows almayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı