İş için mouse önerisi

Bütçe
500

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, kardesim icin iş odakli, sessiz, sorunsuz bir mouse ariyoruz. Bütçe 500 civarlari, gerekirse yukselebilir. Boyutu buyuk olmali, kablolu kablosuz fark etmiyor. Norrmalde sarjiyla falan ugrasmayi sevmez ancak ofis farelerinin pili benim bildigim uzun gittigi icin kablosuz da olur. Orta tekeri uzun vadede sorun cikarmamali. Onerilerinizi bekliyorum.

Logitech'in soyle bir faresi var, nasildir?

@550519 hocam siz anliyorsunuz sanirim, rahatsiz ettiysem kusura bakmayin.

https://www.hepsiburada.com/hp-s4000-optik-wireless-sessiz-mouse-p-HBV000013HYJE?magaza=ENHASFİYAT

Merhaba, kardesim icin iş odakli, sessiz, sorunsuz bir mouse ariyoruz. Bütçe 500 civarlari, gerekirse yukselebilir. Boyutu buyuk olmali, kablolu kablosuz fark etmiyor. Norrmalde sarjiyla falan ugrasmayi sevmez ancak ofis farelerinin pili benim bildigim uzun gittigi icin kablosuz da olur. Orta tekeri uzun vadede sorun cikarmamali. Onerilerinizi bekliyorum.

Alabilirsiniz. İşinizi görür.

Bunu düşünebilirsiniz, bıraktığınız linkte ki mouse çalıştığım yerde vardı çok rahat gelmemişti elime.

Bunu düşünebilirsiniz, bıraktığınız linkte ki mouse çalıştığım yerde vardı çok rahat gelmemişti elime.
Boyut olarak nasil peki? Bayagi ufak duruyor.

Alabilirsiniz. İşinizi görür.
Tesekkur ederim yanitiniz icin.

https://www.hepsiburada.com/hp-s4000-optik-wireless-sessiz-mouse-p-HBV000013HYJE?magaza=ENHASFİYAT
Kullaniyor musunuz?

Ek olarak bir diger kardesimde bu mouse var, yeterli gibi ama uzun suredir kullanmadigi icin ileride sorun cikarir mi bilmiyorum. Ucuz olsa bile surekli mouse degistirmek biktiriyor.

Boyut olarak nasil peki? Bayagi ufak duruyor.

Tesekkur ederim yanitiniz icin.

Kullaniyor musunuz?

Ek olarak bir diger kardesimde bu mouse var, yeterli gibi ama uzun suredir kullanmadigi icin ileride sorun cikarir mi bilmiyorum. Ucuz olsa bile surekli mouse degistirmek biktiriyor.
Önemli değil, isterseniz şuna da bakın ama sessiz midir, bilmiyorum.

Üründe 30 IPS 8G değerinde Pixart'ın en giriş seviye modeli Pixart PAW 3212 sensör bulunuyor.

Yakınlarınızda Medimark yada Teknosa varsa gidip deneyerek almanız daha iyi olacaktır. Büyük mouse istiyorsunuz. Fotoğraflar bazen yanıltıcı olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı