İş için Quadro serisimi yoksa, GTX 980m, 970m'ler mi?

İş için hangisi uygun ?

• Oy verenlerin toplamı
    11

erdinakgzZz

Hectopat
Yer
Izmir
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
İş için hangi seri ekran kartları tercih edilebilir GTX'ler özellik bakımından daha iyi gibi ama Quadrolarında farklı teknolojileri var hangisi dersiniz ?

Grafik, çizim, 3D modellemede Quadrolar GTX serilerine fark atar. Zaten bu amaçlar için üretilmişlerdir. AutoCAD, Catia, Solidworks gibi üç boyutlu modelleme ve render yazılımlarında rahatça gerçek zamanlı çalışabilmenize imkan tanırlar. Kendinize bir WorkStation kurmak istiyorsanız. Kesinlikle Quadro kullanmanızda fayda var. Zaten bu işler için üretilmiş kartlar. Kullanılan malzemeler en üst kalite düzeyinde. Normalde marka bilgisayar pek önermem ama bütçe var ise Hp WorkStationları incelemenizi tavsiye ederim.

HP'nin normal laptoplarından dolayı pek güvenemiyorum. MSI veya DELL bakıyorum iş istasyonu olarak DELL M3800 şu an aklımda en yakın olan.

MSI marka WorkStation' lar ile ilgili çok olumlu şeyler duymuştum. Fakat Türkiyede bulmak sıkıntı biraz. Yurt dışında getirtirim derseniz araştırır sizin bütçeniz için en uygun olanı ortaya çıkartırız.

SolidWorks, Catia gibi programlar kullanıcaksanız Quadro kesinlikle ilk tercihiniz olmalı.
Marka olarak şunu söylemek isterim, babamın çalıştığı yerdeki mühendislerin bilgisayarları ve nerdeyse bütün donanımları Dell. Hatta birinde sizin bahsettiğiniz M serisi laptopta var. Masaüstü olarakta kullandıkları T serisiydi sanırım. Akşama kadar SolidWorks ve Catia kullanıyorlar.
Hepsi Dell'den özelliklede servisinden çok memnun. Arıza halinde 1-2gün içerisinde yerinde müdahale ediyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı