İş istasyonu için Intel Xeon vs AMD

Yok Ryzen 7 5700 çıkacak onu söylüyor. Bütçeniz varsa ben de Xeon'dan yanayım ama hesaplı olsun istiyorsanız sıradan işlemciler de işinizi görür.

Aslına bakarsanız ben şu yüzden söyledim Xeon işlemciler sunucularda kullanıyor genelde çünkü hata payları neredeyse kusursuz fakat simülasyon işlemlerinde AMD'nin daha iyi olacağını düşünüyorum sizce doğru bir kararmı ve piyasada Xeon işlemci pek yok.

Çinde Xeon işlemciler ucuz getirme fırsatınız varsa oradan getirtebilirsiniz.
Aslına bakarsanız ben şu yüzden söyledim Xeon işlemciler sunucularda kullanıyor genelde çünkü hata payları neredeyse kusursuz fakat simülasyon işlemlerinde AMD'nin daha iyi olacağını düşünüyorum sizce doğru bir kararmı ve piyasada Xeon işlemci pek yok.

Maalesef ben yüksek ihtimalle iki gün içerisinde toplayacağım.
Konunuza daha önce deneyimi olan biri yazmamış o yüzden yapacağınız şey bilen kişilere sormanız. Benim sistemde E5-2678 v3 2X var. Gayet memnunum ama karşılaştırılma yapılıp alınması en doğrusu olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı