İş nasıl bulunur?

Caglanur3

Centipat
Sosyal çevremi genişletmek istiyorum bir sürü arkadaşımın olmasını istiyorum. Nasıl bir iş bulabilirim? Daha önce BİM'de çalıştım hep yaşlı doluydu.

Dışarı çık iş ara. Vardır garsonluk veya komici. Daha resmi diyorsan. Kariyernet, LinkedIn, indeed, işinolsun, jooble. Gibi siteler var oradan başvur mesela mcdonals da kasiyerlik vb.

Market sektörüne alışıksan Migros'a bakabilirsiniz ben bir ara çalışmıştım çok genç çalışan var arkadaşlık kurabileceğin kişiler çıkabilir.

Cok arkadasim olsun diye is aramak sacma. Bir gelecek plani kurup o plani gerceklestirmek icin size uygun maasa sahip ve yaparken mutlu olabileceginiz isi secmeniz gerek. Eger universite mezunu degilseniz universite okuyabilirsiniz. Eger universite okuyorsaniz bu sure zarfinda kafelerde calisabilirsiniz. İnsan toplulugunun yogun oldugu kafelerde calismak genc kitle fazla olacagi icin arkadas sayinizi da arttirabilir, cevre de edindirebilir. Eger universite mezunuysaniz mezun oldugunuz bolumle ilgili ise girmek icin Kariyer.net veya LinkedIn gibi sitelere CV'nizi yukleyip is arayabilirsiniz.

Diger arkadaslarin da dedigi gibi, Migrosta calisan genc kitle diger marketlere nazaran daha fazla. Market sektorune alisiksaniz Migrosa girebilirsiniz. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik aletlere merakliysaniz Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi yerlere girebilirsiniz.

Şokta. BİM'de, KFC'de çalıştım. KFC tam genç yeriydi ama ben biraz olsun arkadaşlarım olsun istiyorum dışlanmak istemiyorum MC donalsta sadece 30 dk mola var. Garsonlukta 12 saat ayakta ve az maaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı