İş nasıl bulunur?

Akrabalarınıza danışmanızı önermiyorum. Tanıdık yanında çalışınca hatır gönül çok sokuyorlar, mesaiye kalsanız bile "ya hatrımız var bugünlük vermeyelim" sözlerini çok duydum. AVM gibi yerlerdeki restorant zincirlerine de girebilirsiniz, oralarda da gençler çok oluyor. Arkadaş edinmeniz size bağlı bir durum. İnsan ilişkilerinizi iyi tutarak zamanla arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz ama 1 ayda 100 kişi beklemeyin yani. Zamanla insanları tanıyın, ne kadar değer vereceğinize öyle karar verin.

Kendimi koymam eski sorularımdan rezil olurum :D

Akrabalarınıza danışmanızı önermiyorum. Tanıdık yanında çalışınca hatır gönül çok sokuyorlar, mesaiye kalsanız bile "ya hatrımız var bugünlük vermeyelim" sözlerini çok duydum. AVM gibi yerlerdeki restorant zincirlerine de girebilirsiniz, oralarda da gençler çok oluyor. Arkadaş edinmeniz size bağlı bir durum. İnsan ilişkilerinizi iyi tutarak zamanla arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz ama 1 ayda 100 kişi beklemeyin yani. Zamanla insanları tanıyın, ne kadar değer vereceğinize öyle karar verin.

Ben KFC'de çalıştım orada çok arkadaş edindim ama sürekli mesaiye kalıyordum ve molam çok azdı market sektörünün maaşı iyi fakat çok zorbalık yaşadım Migros'a başvururum ya da bilmiyorum Media market çok düşünüyorum internetten başvurmak yerine gidip görüşmek daha iyi diye düşünüyorum.

Ben KFC'de çalıştım orada çok arkadaş edindim ama sürekli mesaiye kalıyordum ve molam çok azdı market sektörünün maaşı iyi fakat çok zorbalık yaşadım Migros'a başvururum ya da bilmiyorum Media market çok düşünüyorum internetten başvurmak yerine gidip görüşmek daha iyi diye düşünüyorum.
MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar gibi yerlere başvuracağınızda internet başvurusu yerine direkt gidip yüzyüze form doldurur veya konuşursanız göreceğiniz ilgi alakayı önceden bilebilir ve ona göre tercih yapabilirsiniz. İnternetten başvuru yapacağınız durumlar daha farklı durumlar. Market sektöründe zorbalık olabilir, bilmiyorum doğrusu bir markete girip çalışmadım. Yerel esnaflarda da çalışabilirsiniz.

Yabancı dil ve ehliyet diploma iş bulmada önemli...Bir ilaç firması iyi para verir.Doktor hastane gez ilaç tanıtımı yap iyi para var...Dört yıllık diploma ve ehliyet şart,kısa bir kurs veriliyor, arabayı verir gez çalış...Oğlum bu işte büyük para kazandı.İnternetten ilaç firmalarına (Bilim,GSK vb.) müracaat kolay.Bayan erkek fark etmez...Kolay gelsin!

Şokta. BİM'de, KFC'de çalıştım. KFC tam genç yeriydi ama ben biraz olsun arkadaşlarım olsun istiyorum dışlanmak istemiyorum MC donalsta sadece 30 dk mola var. Garsonlukta 12 saat ayakta ve az maaş.

Vallahi benim yaşadığım durum hem para lazim hem de asosyallikten kafayı yiyeceğim evde artık. Sadece spor salonu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı