İş nasıl bulunur?

Caglanur3

Centipat
Market sektöründe çalışmak istemiyorum. Çok kez mobbinge uğradım birçok arkadaş edineceğim bir yerde çalışmak istiyorum fakat hiçbir yer internetten geri dönüş yapmıyor. Nasıl bulabilirim ya da hangi iş daha iyi olur?

Kariyet.net den bulabilirsin.

Başvurdum Media markete vs ama aranmadım 1 hafta geçti.

O zaman yüz yüze gidip konuşsan daha iyi ama onun yerine garson olarak çalışsan daha iyi olur hem bahşiş falan kazanırsın.

Market sektöründe çalışmak istemiyorum. Çok kez mobbinge uğradım birçok arkadaş edineceğim bir yerde çalışmak istiyorum fakat hiçbir yer internetten geri dönüş yapmıyor. Nasıl bulabilirim ya da hangi iş daha iyi olur?

Markette çalışmak istemiyorsan arkadaşın dediği gibi yeteneklerine yapabildiklerine kalıyor artık.

Garsonluk. Eğer iş yerindeki insanlar iyiyse ve patrona eğlence batmıyorsa. Biraz eğlenceli ola bilen bir iş.

İstanbul için Sirkeci - Beyoğlu tarafları.

Yabancı diliniz varsa ya da (öğrenmek istiyorsanız) en basitinden İngilizce. Tarihi pazarlarda çalışa bilirsiniz kapalı çarşı mısır çarşısı vs.

Okuyorsanız. Okuduğunuz bölümle alakalı bir işte çalışa bilirsiniz part-time olsa bile.

Eğer tasarım zekanız varsa Grafik tasarım öğrene bilirsiniz.

ya da sadece özel kuvvet personeli ola bilirsin (özel güvenlik)

Eğer sesiniz farklıysa güzel - komik - robot gibi yani eğer sesiniz benimki gibi saçma bir sesse Minecraft videosu çekin ve seslendirin :)

Not : Kanal bana ait değil. Ama bende iyi ilerledim bu konseptte :)

Şu an aklıma bunlar geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı